ילדה פעילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה פעילה
    טלי
    26/09/2010

בתי בת 3 ושמונה חודשים. לא מסוגלת לשבת יותר מ10 דקות לכל פעילות!-

קריאת סיפור, ציור, צפייה בטלויזיה, משחק וישיבה לאכילה..חייבת כל הזמן להתרוצץ , פיפי, קקי, מים, קפיצות, ריקודים, הצקה לאחות בת השנה וחצי. מה שגורם לנו לריבים, צעקות ועונשים ולפעמים גם לפליק....האם אני צריכה ללכת לאבחון היפראקטיביות? יש לציין שאני גם לוקחת אותה לחוג פעם בשבוע התעמלות על מנת שתוציא את כל המרץ והיא נהנית מאוד. קשה לי לדבר איתה, כל מה שאומרים לה נכנס ותכף יוצא מהאוזן השניה...אחותה שונה ממנה היא שקטה יותר ויודעת לשחק עם עצמה. תודה לכל תגובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה פעילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה פעילה

סמדר ריינר
    26/09/2010

שלום טלי,
    כדאי להתייעץ קודם כל עם הגננת שלה, אם היא בגן, ולשמוע מה קורה שם, האם זו אותה תמונה, ומה הגננת ממליצה. יכול להיות שזה קשור להיפראקטיביות אך יכול להיות שזה קשור לאווירה בבית או לקשר ביניכן למרות שאחותה מתנהגת שונה באותו בית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה פעילה

טלי
    26/09/2010

תודה על המענה.
    אכן דיברתי עם הגננת והיא מסרה שאין שום בעיה , בגן היא נפלאה ומאוד נבונה, היא יושבת ומקשיבה לסיפורים.אוכלת ולא קמה וגם כששואלים אותה על הסיפור היא יודעת לתת תשובות ומענה. הגננת שללה חוסר קשב ו\או ריכוז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה פעילה

סמדר ריינר
    26/09/2010

שלום טלי,
    אם כך הנושא של היפראטיביות הוא לא כל כך הגיוני. צריך לחפש את ההסבר לחוסר השקט שלה במקום אחר. מסיבה כלשהי היא לא מרגישה רגועה בשעות מסויימות בבית. אני לא יודעת מדוע, כי אני לא מכירה אתכם. ייתכן שמשהו בציפיות שלך ממנה לא מותאם כל כך, אולי היית רוצה שהיא תתנהג כגדולה מגילה, תשב בסבלנות, תשמע הסברים, תהיה ממושמעת, תחזיק את עצמה לבד מול הטלויזיה או בפעילות כלשהי כשאת עסוקה בדברים אחרים, ואילו היא זקוקה להרבה יותר סבלנות, יותר תשומת לב אישית ופחות דרישות והסברים איך להתנהג. אני לא יודעת, זו רק השערה.תנסי לחשוב על כך, או ללכת להדרכת הורים כדי לבדוק איפה הבעיה יותר לעומק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו