קושי נפשי עם תחילת השנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי נפשי עם תחילת השנה
    שלי
    26/09/2010

שלום רב,

ביתי בת ה-3.4 החלה בתחילת השנה גן עירייה חדש לבני גילה.
    הימים הראשונים עברו כהלכה אולם לאחר ראש השנה, החלו קשיים הקשורים בגן מלבד קשיי פרידה בבוקר, היא טענה שהיא מפחדת מהסייעת ושהיא הציקה לה. במרוצת הימים כל שאר הצוות כולל הצהרון ולמעט גננת האם של הבוקר לא היו טובות בעינייה.
    ערכנו בירור לגבי הסייעת הספציפית ונראה שאין לפחד סיבה ממשית אלא אולי פירוש לא נכון לאיזה שהוא משהו שממש קשה להבין ומאוד ניסינו לחקור.
    הקושי גדל גם בבית עם חוצפה ובכי, חוסר תאבון , הצמדות למוצץ ופחד ממקומות חדשים אליהם אנו מגיעים הגם שהם פתוחים והומים ילדים. עם זאת, היא חוזרת מהגן עם מצב רוח טוב וכך גם רוב הזמן כך שזה לא שהיא מדוכאת באופן גורף , אך ללא ספק הילדה עוברת תקופה קשה.
    מידע נוסף- יש לנו בן בכור כמעט בן 6 שהחל כיתה א' ואני בהריון.

אודה על קבלת הכוונה אפשרית על מנת להקל על הילדה ולחזקה (ואותנו )

תודה וחג שמח
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי נפשי עם תחילת השנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי נפשי עם תחילת השנה

סמדר ריינר
    26/09/2010

שלום שלי,
    יכול להיות שגם עם כל כך הרבה ילדים וגם כל כך הרבה שעות (צהרונית) זה גדול עליה. אפםשר לנסות להקל עליה בכך שתבקשו בתקופה הקרובה מהצוות להיות קשובים למצוקה לשה באופן מיוחד אם זה ניתן, בכך שתיציידו אותה בחפץ מעבר שהיא אוהבת מבית, בכך שתעשו טקס כניסה בבוקר שמתואם עם הגננת. אם לא תהיה ברירה הייתי שוקלת לאפשר לה לצאת מהצהרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו