ילד בן 7 שעלה לכיתה ב'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7 שעלה לכיתה ב'
    קרין
    26/09/2010

שלום :-)
    יש לי 3 ילדים בן 7, בת 5 ובן 3 חודשים .לאחרונה בני הבכור התחיל להיתנהג כמו ילד קטן , הוא לא מוכן לעשות שעורים ,וכל הזמן אומר שכיף בגן והוא לא אוהב את הב"ס, ומה שמבקשים ממנו הוא אומר בסדר ועושה בדיוק ההפך, כשהוא היה בן 4-5 הוא לא היה מתנהג ככה ועכשיו כאילו יש רגרסיה בהתנהגות שלו , הוא מאוד אוהב את אחותו וגם את אחיו הקטן הוא מאוד אוהב . אנחנו מסבירים לו שהוא הבוגר בבית הוא צריך לתת דוגמא טובה ולא לעשות כל היום שטויות. אם תוכלי ליעץ לי אולי אני לא מסבירה משהו טוב , או אולי צריך להשאיר את זה ככה? אני ממש לא יודעת כאילו אני לא מזהה את הבן שלי .
    תודה מראש :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 7 שעלה לכיתה ב'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7

סמדר ריינר
    26/09/2010

שלום קרין,
    אכן יכול להיות שיש משהו שכדאי לעשות אחרת. הסברים לילד שהוא בוגר בבית הם מאוד בעייתיים. הם בעצם משדרים לילד -תשמע, הילדות נגמרה, מעכשיו, אין לנו סבלנות ליותר מדי ילדים קטנים בבית, אתה כבר בבית ספר, אתה לא צריך אותנו יותר, תסתדר לבד, אל תכביד עלינו, תתחשב, תהיה הבוגר בבית. אתם נותנים לו תפקיד מקפח וקשה ולא הוגן. הוא עדיין ילד, זה בסדר שהוא יהיה לפעמים קטן, גם לו מגיעה תשומת לב אישית, ולא רק כזו שדורשת ממנו להכין שיעורים ולעשות דברים לבד אלא גם התייחסות מפנקת, גם לתת לו להיות תינוק לפעמים, ואחר כך הוא יחזור להיות גדול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה :-)

קרין
    27/09/2010

תודה רבה על התשובה המהירה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה:-)

סמדר ריינר
    27/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו