מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תעזרו ליימור27/09/2010
היי אני מור ויש לי בעיה אני מאוד דיכאונית בזמן האחרון בחופש אני משועממת אבל זה עוד בסדר ואז שאני חוזרת לבית ספר חוזרים לי הדיכאונות אבל הכול טוב איתי בבית ספר ואני הולכת לפסיכולוגית אבל זה לא ממש עוזר לי כי אין לה כלכך מה להגיד לי על זה ואני בולעת ריטלין אבל כשאני בודקת תקופה בלי ריטלין אני עדיין בדיכאונות אני מרגישה נורא רע ואני ממש לא רוצה שאמא שלי תדע מזה כי היא לא תעזוב אותי הדכאונות שלי ממש קשים ויש לי הרבה מחשבות על לסיים את החיים וזהו והמצב שלי עם אמא שלי לא משו ובכלל עם המשפחה שלי אני פשוט לא מסתדרת איתם וזה ממש קשה לי לדבר על זה עם הפסיכולוגית שלי אבל לייכתוב זה יותר פשוט אפשר לעשות עוד משו חוץ מפסיכולוגית כדי להפסיק את הדיכאונות האלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאונות
סמדר ריינר27/09/2010שלום מור,
מדוע קשה לך לדבר עם הפסיכולוגית שלך? האם את לא מרגישה בנוח איתה? האם את מתביישת? אולי את יכולה לדבר איתה על שקשה לך לדבר איתה, להתחיל מלדבר על זה. חשוב שכן תמצאי דרך לשתף איש מקצוע במה שקורה לך, אולי יש לך בעיה עם הפסיכולוגית הזו ועם מישהו אחר יהיה לך יותר, את צריכה לבדוק בדיוק מה עוצר אותך ולנסות להתמודד עם זה, כיוון שנשמע לי שאת חייבת את העזרה של הפסיכולוגית.
תנסי לשתף אותי למה קשה לך לדבר עם הפסיכולוגית וננסה לראות איך אפשר עזור לך בעניין הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)