כניסה למעון-מתי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כניסה למעון-מתי?
    ציפי
    27/09/2010

שלום לכולם, שמי ציפי ואנוכי אמא לילד ראשון בן חצי שנה שלצערי בשל הצורך לשוב לעבודה,נכנס בראשון לספטמבר לפעוטון חדש.
    מלווים אותי לא מעט רגשות אשם על הצעד הזה שנגרם גם בשל העובדה כי לא הכרנו מטפלת או בן משפחה שיוכל לטפל באופן אישי ופרטני בילד ולכן נכנס למסגרת של מעון.
    שאלתי היא: האם החלטה זו הייתה מוטעית?האם הדבר יכול לגרום לילד איזשהו חסך רגשי כלשהו בשל העובדה כי מטבע הדברים רצונותיו לא ימולאו באותו הרגע?
    אני מודעת לעובדה כי היחס האישי בייחוד של האם והורים הינו חשוב מאוד בשנים הראשונות בעיקר ליצירת ביטחון אצל הילד,כיצד עדיין אוכל לגדל ילד מאושר,שמח ומלא ביטחון עצמי כאשר אינני נמצאת עימו עד הערב?.
    אשמח אם כל יועציי הפורום יוכלו להתייחס לשאלתי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה למעון-מתי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה למעון

סמדר ריינר
    27/09/2010

שלום ציפי,
    אני לא יודעת אם כל מנהלות הפורום תוכלנה להתייחס. בכל אופן, לא כל כך הבנתי מה פירוש לא הכרתם מטפלת שתוכל לטפל בו באופן אישי? אני לא מכירה את האילוצים שלכם אבל אני מניחה שמטפלת זה משהו שצריך לחפש, ולעיתים זה לוקח זמן, זו לא הכרות שקורית מעצמה.
    אם יש לכם אפשורת לעשות זאת, זה עדיף . יש סוכנויות כח אדם שמתמחות בכך וניתן לברר אצלן את העניין.
    אני מסכימה איתך שזה לא המצב הרצוי. יש גם הבדל בין פעוטון למעון, לא כל כך הבנתי לאיזה מהמסגרות את שולחת אותו כי השתמשת בשני המושגים. אם כבר את שולחת אותו למסגרת עדיפה כמובן מסגרת קטנה ככל הניתן עםן יחס גבוה ככל הניתן בין אנשי הצוות למספר הילדים.
    אין לי צערי פטנט בשבילך איך תוכלי לגדל ילד מאושר כשאת לא נמצאת איתו, מלבד כמובן לדאוג לכך שכשאת נמצאת איתו יהיה לכם זמן נעים ביחד, שבו תוכלי לספק את צרכיו בצורה מיטבית כולל מתן גבולות (זה עדיין לא כל כך רלוונטי בגיל הזה אבל עוד מעט כן) וכן לדאוג ככל שאת יכולה שבזמן שאת לא נמצאת איתו - הוא יהיה בידיים טובות ככל הניתן.
    אני לא יכולה להבטיח לך שהוא יהיה מאושר, שמח ומלא ביטחון עצמי, אך מצד שני אי אפשר להבטיח לך את זה גם אם תהיי איתו כל היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו