מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיית כפות רגלייםדנה27/09/2010
היי,אני מטפלת בילד בן ארבע שנים.מאז הכרותי עם הילד{שנתיים וחצי} הוא אינו מוכן לחשוף את כפות רגליו בפני אף אחד,האנשים היחידים שהוא מוכן לחשוף את כפות רגליו הם משפחתו הגרעינית,ברגע שהוא צריך להוריד את הגרביים הוא בוכה וצורח, גם בקיץ הוא לא מוכן ללכת בלי גרביים {גם לא לים} כאשר אני מקלחת אותו הוא ממש צורח עד שאני גורבת לו גרביים. היה מקרה אחד שבו הוא היה רגוע וניצלתי את המצב כדי לראות את התגובה שלו לדיגדוגים ולעיסוי כפות רגליים,הוא עצם את העיניים חזק וצעק שמיד אגרוב לו גרביים. פעם שאלתי אותו למה אתה לא מראה לי את כפות הרגליים? והוא הסביר לי שהן סודיות.{אציין שהילד הולך לגן שפתי בשל קושי בדיבור ויצירת קשרים חברתיים} אשמח לחוות דעת מקצועית. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה
סמדר ריינר27/09/2010שלום דנה,
תראי, יש בעיני משהו לא נכון ולא אתי בכך שאמסור לך חוות דעת כלשהי על ילד בלי ידיעת הוריו ובלי בקשתם. לא שאני בטוחה שיש באפשרותי לתת חוות דעת כזו על סמך התאור באינטנרט. גם לא ברור לי לשם מה את צריכה אותה. את הרי לא אמורה לפתור לו את בעיה הזו. לא נראה לי שזה תפקידך. אני מניחה שהילד הזה מאובחן ומטופל ואם הורייו ירצו לשתפך הם יוכלו למסור לך את תוכנן של חוות הדעת המקצועיות שקיבלו אודותיו. ואם הם לא מעוניינים לשתפך, יש לכבד זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)