מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סחיבת שיער והתנגדויות @@בבקשה ענו איפעת28/09/2010
ברצוני לשאול 2 שאלות :
בתי בת שנה ו 9 חודשים . סוחבת לעצמה שיערות מהראש , כאשר אני רואה זאת אני מעירה לה ואומרת לה שאסור לסחוב שיער ושזה כואב ומנסה להסיח את דעתה בזמן הסחיבה. הסחיבה נעשת בדירות מאוד גבוה . מה עלינו לעשות למגר את התופעה ?
2.כאשר אנו מבקשים מבתינו להחליף טיטול או להתקלח או שאנו אומרים לה את המילה אסור ומרימים אותה, מתחילה לתת לנו מכות על הפנים , סוחבת שיערות להורייה ואומרת את המילה "לא רוצה" (למדה מילדים גדולים איתה בגן) . מה עלינו לעשות ?
תודה יפעת ואריאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סחיבת שיער/ תלישת שיער
סמדר ריינר28/09/2010שלום יפעת,
אם מדובר בתופעה אינטסניבית שמהלכה גם נתלש שיער, זו תופעה נשקראת טריכוטילומניה. יש לזה טיפול ואתם צריכים לפנות למומחה בעניין.
אם אתם גרים באיזור המרכז אתם יכולים לפנות למרפאת אם-תינוק באיכילוב או למרפאת גיל הינקות של קופת חולים כללית ברחוב אורלנסקי בפתח תקווה. אם אתם לא גרים באיזור הזה אולי כדאי לכם לפנות טלפונית לאחת המרפאות האלה כדי לברר אוי הם יודעים להכין אתם יכולים לפנות באיזור מגוריכם.
לגבי הבעיה השניה, אני מניחה שהיא קשורה לגורמים שגרמו לתופעה שהראשונה ולכן רצוי שתקבלו טיפול כולל שמתייחס להכל במקומות שהמלצתי עליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)