מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גרושיןשני28/09/2010
שלום,אני נמצאת בעיצומו של הליך גרושים,יש לי שני ילדים הגדול בן שש והקטן שנה ושלושה חודשים.לפני כמה ימים סיפרנו לבן הגדול שאמא ואבא נפרדים ,התגובה הראשונית עוד לפני שהתחלנו לדבר היתה :אני לא רוצה לשמוע את מה שיש לכם להגיד והלך לחדר ,בכל זאת בעדינות רבה דיברנו כמה מילים על הנושא והסברתי לילד שאבא יגור בבית אחר ושאנחנו אוהבים אותו מאוד וכו'.אחרי כמה שעות בני אומר לי :יש,איזה כייף שאבא הולך ואחרי יומיים שוב ,אני רוצה לציין שהוא היה עד למריבות קולניות רבות והתבטאויות בוטות כלפיי מצד בעלי.שאלתי היא:איך אני אמורה לנהוג בעניין הזה?כמובן שכשהוא אמר לי שהוא שמח שאבא שלו עוזב אמרתי לו שזה לא יפה להגיד את זה ,הוא אבא שלו והוא אוהב אותו.אודה על תשובה מהירה .חג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושין
סמדר ריינר28/09/2010שלום שני,
זו באמת התלבטות, את רוצה להיות בסדר, ולא לעשות שמהו שגובל בהסתה נגד אבא שלו, מצד שני, את בטח מרגישה שאין טעם להתעלם ממה שהילד מרגיש. אני חושבת שבמקום לנסות להגיד לו מה יפה ומה לא את יכולה לנסות יותר להתעניין מה שהוא מרגיש במקום להגיד לו מה להרגיש. למשל לשאול למה הוא אומר את זה, מה קשה, יותר לפתוח את הדיבור ופחות לסגור אותו, ואת לא חייבת לקבוע עמדה, אלא בשלב הזה רק לשמוע ולתת לדברים לצאת. אחרי כן אפשר להגיד משהו יותר מאזן כמו - באמת עברה עלינו תקופה קשה, וראית ושמעת דברים מאוד קשים, ולכן אתה מאוד כועס על אבא, ואולי גם עלי, ואני מבינה אותך. אולי בהמשך יהיה לך קל יותר לראות לאבא ולי יש גם צדדים נוספים, חיוביים יותר מאלה שיצאו במריבות, וגם זה חלק מאיתנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)