יום הולדת המוני....בגיל 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יום הולדת המוני....בגיל 5
    זיו
    29/09/2010

שלום,
    בגן של הבן שלי, בן החמש, נהוג לחגוג לרוב הילדים יומולדת אחה"צ או בסופ"ש, עם כל ילדי הגן. הפקות גדולות ויקרות עם מפעילים, כיבוד, מתנות וכו'...
    לנו, לא נראה לעניין להרים מסיבות כאלו כל שנה מגיל חמש. כמובן שהבן שלנו רוצה גם "הפקה" של חגיגה כמו כולם. הוא חיכה לזה כל השנה. היומולדת שלו בקיץ. לקראת היומולדת הפסיק לדבר על הנושא, ורק ביקש לחגוג עם המשפחה בבית. זה מה שעשינו.

עכשיו כשהתחילה השנה, שוב מתחילות החגיגות הגדולות, והוא שואל למה לא חגגנו לו.
    אני יודעת שזו הייתה טעות להבטיח ולא לקיים. מה לעשות עכשיו? איך מסבירים לו שאנחנו לא רואים לנכון להרים "חגיגות בר מצווה..." מפוארות כל שנה החל מגיל 5....

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום הולדת המוני....בגיל 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום הולדת לגיל 5

ליאת גרוס
    01/10/2010

שלום פזית
    אני מסכימה איתך שאין מקום להפקה גרנדיוזית.
    אני גם מסכימה עם תחושת הבטן שלך שלא להסביר לו את כל השיקולים.
    הייתי מסבירה ש" אנחנו חגגנו אחרת" כמו שביקשת. שנה הבאה לקראת היומולדת נדבר על זה שוב ונעשה מה שתרצה. בינתיים בלי קשר ליומולדת אפשר לעשות מסיבה קטנה ולהזמין שני חברים לישון או לבוא איתך לסרט" או משהו בסגנון.

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו