טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני גרושה מבעלי כבר למעלה מחודשיים,כרגע בזוגיות שהתחילה הרבה לפני הפרידה זוגיות טובה ורצינית. יש לי ילדה בת 8 עברה את הגירושים ממש חלק (למעשה חיכתה להם..). השאלה שלי היא כזו - מתי אני יכולה להכיר לה את הבן זוג החדש שלי? היא ראתה אותו מספר פעמים אך הכירה אותו כידיד ולא כחבר...הקשר בינהם ממש טוב והיא ממש אוהבת אותו .מתי אפשר לספר לה שהוא ישן אצלנו ?מתי לספר לה שאנחנו יחד כזוג ? חייבת לציין שהילדה ממש מחכה שלאמא יהיה חבר חדש...אפילו ציינה מספר פעמים שהיא רוצה שהידיד שלי יהפוך לחבר שלי. אנא עזרתכם נמאס לי להסתיר ממנה .
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום הדס, נשמע לי שהילדה כבר מרגישה לבד מה קורה, והיא בלאו הכי יודעת. לא הבנתי מה ההתלבטות שלך בעצם ומה מונע ממך לגלות לה, אם תשתפי בהתלבטות בצורה יותר מלאה, אולי אוכל לעזור יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד