ילדים וגירושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדים וגירושים
    שרון
    29/09/2010

שלום
    אני גרוש עם ילדה בת שנה וחצי וילד בן 3
    יש לי בת זוג חדשה בקשר רציני ,האם הילד שלי בן ה 3 לדעתך מוכן להכיר את בת זוגתי החדשה?
    איך מספרים לו?הגירושים שלי היו רק לפני כחודש ולכן אני מתלבט כיצד ומתי לבצע את המפגש ביניהם.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדים וגירושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין

סמדר ריינר
    29/09/2010

שלום רוברט,
    אין לדעתי קשר בין מועד הגירושין לשאלה שלך אלא למועד הפרידה, וכן למשך הקשר. כמו כן לא ברור איך אתה קובע מתי קשר הוא קשר רציני. אם תפרט יותר על משך הקשר והאיפיונים שלו אולי אוכל לסייע.
    כמו כן נסה לפרט יותר כמה זמן אתה ואימו פרודים ולא גרושים. אם נפרדתם רק לפני חודש, זה באמת בעייתי, אבל אם אתם פרודים כבר שנה, ואתה מכיר את החברה שלך מעל חצי שנה ויש לכם תכניות לעבור לגור ביחד, יש בהחלט מקום להכיר אותה לבנך, למפגש קצר, פשוט להגיד שהיא החברה שלך, לא צריך בשלב הזה להיכנס ליותר הסברים, אפשר לעשות משהו קצר ונחמד ביחד, כמו לאכול ארוחת ערב בבית או ללכת לטייל ביחד, וזהו לפעם אחת. בהמשך אפשר לחזור על הפרוצדורה הזו מספר פעמים, עד שכל הצדדים ירגישו נוח יותר להאריך את המפגשים, ולבלות יום שלם ביחד או סוף שבוע, וכן הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו