מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדים וגירושיםשרון29/09/2010
תודה סמדר
אני וגרושתי פרודים כבר 4חודשים הקשר עם חברתי מאוד רציני - אנחנו בהחלט שוקלים לגור יחד הדבר היחיד שעוצר בעדנו כרגע הוא נושא הילדים.
אני לא פרוד שנה ומבחינתך זו בעיה - מתי כן יהיה אפשרי לקיים את המפגש בינהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדים וגירושין
סמדר ריינר29/09/2010שלום רוברט,
אם אתה רוצה לשאול שאלת המשך כדאי ללחות על כפתור "הוספת תגובה" ולא לפתוח שלאה חדשה כי אז קשה לשייך את השאלה החדשה שלך להמשך הקודם שלה.
לא אמרתי שאתם חחיבים להיות פרודים שנה, זו הייתה רק דוגמה.
עדיין לא הבנתי כמה זמן נמשך הקשר עם החברה החדשה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושים המשך
שרון29/09/2010היי סמדר
הקשר נמשך כבר כמעט 8 חודשים יש אהבה גדולה ואמיתית ביננו.
אני חושש איך הילד שלי יגיב בתקופה כ"כ קצרה מהפרדה מאימו על הקשר החדש שיש לי כרגע במיוחד בגלל גילו הצעיר(3).
מה לדעתך אני אמור לעשות ? לחכות או שכבר אפשר להפגיש ביניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירושים המשך
סמדר ריינר29/09/2010שלום רוברט,
תראה, לילד שלך דרוש זמן להסתגל לשינויים בחייו. אני לא יודעת איך עוברת ההסתגלות שלו עד עתה. האם התרגל לכך שאתה נמצא בבית אחר, שהוא צריך לעבור מהבית שלך לבית של אמא, האם נוצרה סיטאוציה שבחלק מימי השבוע הוא מתעורר בבית אחר והולך משם לגן, וכו'. אני גם לא יודעת אם הוא התחיל גן חדש השנה, האם בעקבות הפרידה גם אימו עברה דירה וכו'. הייתי מחכה עוד חודש חודשיים, כדי שיגמרו ההסתגלויות לשנה החדשה והשנה תיכנס לשיגרה מספיק זמן, ללא חגים ומעברים. בערך באיזור חנוכה או ט"ו בשבט הייתי מכניסה דמות חדשה, וגם את זה עושה בהדרגתיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)