ילדים וגירושים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדים וגירושים
    שרון
    29/09/2010

תודה סמדר
    אני וגרושתי פרודים כבר 4חודשים הקשר עם חברתי מאוד רציני - אנחנו בהחלט שוקלים לגור יחד הדבר היחיד שעוצר בעדנו כרגע הוא נושא הילדים.
    אני לא פרוד שנה ומבחינתך זו בעיה - מתי כן יהיה אפשרי לקיים את המפגש בינהם?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדים וגירושים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדים וגירושין

סמדר ריינר
    29/09/2010

שלום רוברט,
    אם אתה רוצה לשאול שאלת המשך כדאי ללחות על כפתור "הוספת תגובה" ולא לפתוח שלאה חדשה כי אז קשה לשייך את השאלה החדשה שלך להמשך הקודם שלה.
    לא אמרתי שאתם חחיבים להיות פרודים שנה, זו הייתה רק דוגמה.
    עדיין לא הבנתי כמה זמן נמשך הקשר עם החברה החדשה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושים המשך

שרון
    29/09/2010

היי סמדר
    הקשר נמשך כבר כמעט 8 חודשים יש אהבה גדולה ואמיתית ביננו.
    אני חושש איך הילד שלי יגיב בתקופה כ"כ קצרה מהפרדה מאימו על הקשר החדש שיש לי כרגע במיוחד בגלל גילו הצעיר(3).
    מה לדעתך אני אמור לעשות ? לחכות או שכבר אפשר להפגיש ביניהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירושים המשך

סמדר ריינר
    29/09/2010

שלום רוברט,
    תראה, לילד שלך דרוש זמן להסתגל לשינויים בחייו. אני לא יודעת איך עוברת ההסתגלות שלו עד עתה. האם התרגל לכך שאתה נמצא בבית אחר, שהוא צריך לעבור מהבית שלך לבית של אמא, האם נוצרה סיטאוציה שבחלק מימי השבוע הוא מתעורר בבית אחר והולך משם לגן, וכו'. אני גם לא יודעת אם הוא התחיל גן חדש השנה, האם בעקבות הפרידה גם אימו עברה דירה וכו'. הייתי מחכה עוד חודש חודשיים, כדי שיגמרו ההסתגלויות לשנה החדשה והשנה תיכנס לשיגרה מספיק זמן, ללא חגים ומעברים. בערך באיזור חנוכה או ט"ו בשבט הייתי מכניסה דמות חדשה, וגם את זה עושה בהדרגתיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו