מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לכ' סמדר ריינראוקסנה29/09/2010
שלום. אם ריצה עוזרת לתמודד עם פחדים? ואם כן איך זה בדיוק עוזר......? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריצה ופחדים
סמדר ריינר29/09/2010שלום אוקסנה,
אני לא ידעת בדיוק למה את מתכוונת, אם תתני דוגמה יותר מפורטת יהיה לי יותר קל לענות. באופן כללי שיתן לומר שפעילות גופנית מאומצת מגבירה את זרימת האדרנלין בדם וזה לכשעצמו גורם לתחושה טובה יותר ויכול באופן זמני להפחית תחושת חרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוקסנה29/09/2010דיברתי עם אמא שילדה (בת 8) שלה סובלת מחרדות (כמו ילד שלי). אמא שלה התחילה לבקש מילדה כל יומיים לעשות ריצה, כי ככה המליצו בגלל חרדות של ילדה. למה כל יומיים? האם זה עוזר? האם אני צריכה לתת לילד שלי שבן 4 שנים לתת לרוץ כשהוא רוצה וכמה שהוא רוצה לרוץ? (כי אני לא ממש נותנת לו בגלל שאני מפחדת שיפול). תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר ריינר29/09/2010שלום אוקסנה,
אני לא מכירה שיטת טיפול כזו בפחדים ואני לא יודעת להגיד לך למה כל יומיים. לגבי הבן שלך - ילדים צריכים לרוץ כשהם רוצים, צריך לאפשר להם להוציא מרץ, לבדוק את הכוחות שלהם, לממש את הסקרנות שלהם וכו'. זה חלק מההתפתחות שלהם. כמובן שצריך לשים לב שזה לא הופך להשתוללות חסרת רסן או לריצה לכביש, אבל לעצור ילד שרוצה לרוץ ולא לאפשר לו בכלל זה גם פוגע בהתפתחות שלו וגם מכניס לו פחדים. כיוון שאת משדרת לו שהעולם מסוכן, והוא צריך להישאר קפוא וצמוד אלייך כל הזמן. זה עלול להזיק לו מאוד.
ילדים צריכים להיות ספונטניים, לשחק, לרוץ, לדלג וכו', אחרת כל הגדילה שלהם מסתבכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אוקסנה29/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור.
סמדר ריינר30/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אוקסנה29/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)