חרדת נטישה??

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה??
    מור
    30/09/2010

שלום,
    אני אמא לפעוטה בת שנה ו-3 חודשים. עד לפני חודש בערך בתי היתה עצמאית לחלוטין. היתה משחקת לבד מסתדרת לבד בכל מצב.
    לפני כחודש, אפילו קצת לפני שהיא נכנסה לגן החדש (שנה שעברה היא היתה בתינוקיה עם כ-8 ילדים והיום במעון 18 ילד), היא פיתחה תלות מאוד חזקה בי. היא לא מוכנה ללכת לאף אחד, אפילו לא לבעלי. לא לסבא וסבתא שהיתה קשורה אליהם מאוד. היא נצמדת אלי גם כשרק אני והיא לבד וכל שכן שאנחנו בסביבה של ילדים אחרים.
    מיותר לציין שהיא בוכה ממש כשאני משאירה אותה עם מישהו אחר , עם בעלי או בגן או אפילו כשאני נעלמת לכמה שניות לחדר אחר בבית..
    האם מדובר בחרדת נטישה? ואיך אני פותרת את זה?
    אודה לעזרה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מקפיצה פעם שניה. אודה להתייחסות

מור
    02/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

סמדר ריינר
    02/10/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_הורים_לתינוקות_הורים_לפעוטות' id=link]הורים לתינוקות, הורים לפעוטות[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו