הצבת גבולות לילד בן שלוש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הצבת גבולות לילד בן שלוש
    ליאת אלבז
    30/09/2010

שלום שמי ליאת אני אמא לשני ילדים האחד בן שלוש ששמו ליאם והשני בן שנה וחודש ששמו נהוראי אז כך ליאם שלי הוא ילד מאוד רגיל ובריא לכל דבר יש לי איתו קצת בעיה אינו מקשיב למה שמדברים איתו מתעלם מאיתנו ברגע שעשה משהו לא בסדר ומעירים לו אינו מעוניין עושה מה שבא לו עושה דברים שהם מציקים מאוד ודווקא כל הזמן ואני כבר התעייפתי כל יום נעשה סיוט בשבילי מהרגע שאנחנו מתעוררים בבוקר ועד לרגע שהולך לישון אני מרגישה שאני מאבדת את השפיות שלי צועקת צורחת מה שלא הייתי עושה וגם לא מעוניינת רוצה קשר בריא עם ילדיי לא מעוניינת לכל המצב שנוצר מה עושים אני מאוד אבל מאוד מיואשת ואשמח אם אקבל מענה בהקדם אני חייבת הדרכה וייעוץ בעיניין כי בסה"כ אני מאוד אוהבת את ילדיי ובאמת רוצה רק בטובתם ולא רוצה לבגוע בבטחונם או בעצמאותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצבת גבולות לילד בן שלוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצבת גבולות לילד בן שלוש

סמדר ריינר
    01/10/2010

שלום ליאת,
    נשמע שאת אכן צריכה הדרכה והמצב כרגע הוא חמור מדי בכדי לפתור אותו בעיצה באינטרנט. לכן אני ממליצה לך לפנות להדרכת הורים מסודרת.
    באופן כללי אני יכולה להגיד לך שכדי להציב גבולות יש צורך בטון סמכותי וברור, הנחיות קצרות, בלי נאומים, בלי הערות, בלי התחננויות ובלי שיחות ומשא ומתן. פשוט להגיד לא על מה שאסור ולא לאפשר אותו.
    כמו כן יש צורך לבחור סדרי עדיפיות - אי אפשר להילחם על הכל וילדים זקוקים לסוג של חופש, אי אפשא להגיד על הרבה מדי דברים לא כי בסוף את בעצמך תישברי ולא תוכלי לעמוד בזה. צריך לבחור מה הכי חשוב, ושם לשמור על עיקביות של ברזל, גם אם הילד בוכה או לא רוצה.
    מעבר לזה אני באמת מציעה שתפנני לייעוץ מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו