מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אכילהאוקסנה01/10/2010
לכ' סמדר ריינר.
שלום. ילד בן 4 שנים לא מוכן ללעוס. אני יודעת שיש לו הפרעת אכילה. אני לא רוצה לפנות לכל מקום אחר, אבל כן רוצה שילד התחיל ללעוס. יש פה בעיה גם בי וגם בילד. בי - שאני קצת מפחדת לתת לו אוכל מוצק. ובעיה בילד - שהוא לא מוכן ללעוס וגם כל דבר שאנו עושים ביחד הילד רגיל לסתכל לי בעיינים. מצד אחד זה טוב שהוא מסתכל, מצד שני אני מרגישה שהוא יודע שאני מפחדת. מה אפשר לעשות שילד לא הפחד ללעוס? אם יש איזה דרכים או עוד ...... בשביל לתת לו ביטחון להכניס משהוא לפה? חשוב לי לעשות משהוא רק לא לפנות למקום אחר. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה
סמדר ריינר01/10/2010שלום אוקסנה,
ילד בן 4 כבר צריך לאכול לבד. תנסי להרפות ממנו, לא להסתכל לו כל הזמן בעיניים, להיות עסוקה בצלחת שלך או בדברים אחרים. תני לילד שלך קצת ספייס, עיזבי אותו במנוחה, כשהוא יהיה רעב הוא יאכל, הוא יאכל איך שבא לו. לא יקרה לו כלום.
תראי, אם לא תטפלי בזה במקום אחר, בכל זאת, זה עלול מאוד להחמיר ולהגיע למצב שיצטרכו לאשפז את הילד שלך , עדיף בשבילך ובשבילו כן לפנות לטיפול מסודר ובהקדם. אין ברירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)