אכילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אכילה
    אוקסנה
    01/10/2010

לכ' סמדר ריינר.
    שלום. ילד בן 4 שנים לא מוכן ללעוס. אני יודעת שיש לו הפרעת אכילה. אני לא רוצה לפנות לכל מקום אחר, אבל כן רוצה שילד התחיל ללעוס. יש פה בעיה גם בי וגם בילד. בי - שאני קצת מפחדת לתת לו אוכל מוצק. ובעיה בילד - שהוא לא מוכן ללעוס וגם כל דבר שאנו עושים ביחד הילד רגיל לסתכל לי בעיינים. מצד אחד זה טוב שהוא מסתכל, מצד שני אני מרגישה שהוא יודע שאני מפחדת. מה אפשר לעשות שילד לא הפחד ללעוס? אם יש איזה דרכים או עוד ...... בשביל לתת לו ביטחון להכניס משהוא לפה? חשוב לי לעשות משהוא רק לא לפנות למקום אחר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה

סמדר ריינר
    01/10/2010

שלום אוקסנה,
    ילד בן 4 כבר צריך לאכול לבד. תנסי להרפות ממנו, לא להסתכל לו כל הזמן בעיניים, להיות עסוקה בצלחת שלך או בדברים אחרים. תני לילד שלך קצת ספייס, עיזבי אותו במנוחה, כשהוא יהיה רעב הוא יאכל, הוא יאכל איך שבא לו. לא יקרה לו כלום.
    תראי, אם לא תטפלי בזה במקום אחר, בכל זאת, זה עלול מאוד להחמיר ולהגיע למצב שיצטרכו לאשפז את הילד שלך , עדיף בשבילך ובשבילו כן לפנות לטיפול מסודר ובהקדם. אין ברירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו