זוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות
    ורד
    01/10/2010

שלום

יש לי חבר קרוב לחצי שנה גרוש + ילדה בת 12, אני מרגישה שחבר שלי נורא חושש כל הזמן מהפגישות המשותפות שלנו עם הילדה מאחר והיא כועסת על אבא שלה שהכיר אותי,
    וכמה פעמים שיצאנו לבלות ביחד היא בכתה, וזה מאוד מקשה עלי ,
    אני מבינה את הילדה שקשה לה לקבל מישהי חדשה לחיים שלה , אבל אני מאוד רוצה את הקשר הזה , איך להתמודד עם כל זה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות

סמדר ריינר
    01/10/2010

שלום ורד,
    אין שום דבר מיוחד שאת צריכה או יכולה לעשות בעניין. לא הילדה קובעת אם הקשר הזה יהיה או לא. הקשר שלך הוא אם אבא שלה ולא איתך. את יכולה לנסות להתקרב אליה, בלי לחץ, ואם היא מאפשרת לך טוב, ואם לא זה לא בידייך. אין טעם להיכנס ללחץ ממשהו שאין לך עליו שליטה, צריך כאן הרבה סבלנות.
    תנסי לא להיכנס למצב שאת חוששת שאת זקוקה לאישור של הילדה כדי שיהיה קשר. היא רק ילדה. מותר לה לבכות, מותר לה לא להיות מרוצה, אבל היא לא קובעת עם מי אביה יהיה בקשר. אם את מרגישה שהבעיה היא אצל בן הזוג שלך שלא מבין את זה, זה כבר סיפור אחר, וכאן אתם צריכים אולי ייעוץ זוגי, אין לזה קשר לאיך שאת תמודדי עם הילדה או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו