מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

תודה
אדוה07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה:-)
סמדר ריינר07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות רגשיותאדוה02/10/2010
בני בן השש וחצי עלה השנה לכיתה א' ויש לי איתו הרבה בעיות אני התחיל מזה שמאז שנכנס לגן בגיל שנתיים וחצי הוא עשה בעיות הרביץ לילדים ולא הסכים להשאר בגן כשהייתי הולכת הוא היה בועט בדלת וצורח...זה המשיך גם בגן חובה לקחתי אותו לפסיכולגית ילדים ולהיבחון בהתפתחות הילד שאמרו שיש חסימה ריגשית נוסף לבעיות בדיבור
הוא לא מסכים ללכת לטיפול אפילו לבדיקת שמיעה הוא לא מסכים הוא מתחיל להשתולל ובורח מחדר המרפאה
עכשיו הוא עלה לכיתה א' (הוא ילד מאוד נבון וסקרן ) אבל הוא עושה בעיות בכיתה, לא מוכן לשבת יוצא ללא רשות מתיי שבא לו, פעם אחת ניסה לתפס וברוח משער בית הספר, זורק דברים על ילדים בשיעור וכל פעם המורה מתקשרת אליי שאבוא לבית הספר.
גם בבית הוא פוחד הרבה אם אני יושנת בצהוריים הוא מנסה להעיר אותי כל הזמן כדיי לא להיות לבד, בלילה קשה לו להרדם ורוצה שאני יהיה לידו, כל הזמן צריך שאני יהיה במרחק ראיה ממנו, לא עושה שום דבר לבד לא מקלחת לא להתלבש לא למזוג לעצמו שתייה
הייתה תקופה יותר טובה שבה היה אפילו הולך למכולת השכונתית לבד היום הוא אפילו לא יוצא לגינה לבד
נוסף לזה הוא מרביץ לאח שלו הקטן בן שארבע הם פשוט קורעים אחד את השני מכות
ואני לא יודעת מה לעשות, לאן לפנות, זה מתסכל אותי נורא
אני בטוחה שהוא צריך עזרה אבל איזה מה ואיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות ריגשיות
סמדר ריינר02/10/2010שלום אדוה,
אתם צריכים לפנות לטיפול אצל פסיכותרפיסט או פסיכולוג שעובד עם ילדים. גם אם הילד לא מסכים, במקרה הזה, לא שואלים אותו, כמו שלא שואלים אותו אם הוא הולך לבית ספר או לא. בנוסף לטיפול בו נראה שאתם זקוקים בדחיפות גם להדרכת הורים שתלווה את הטיפול, (בדרך כלל פסיכולוגים ופסיכותרפיסטים שעובדים עם ילדים אמונים גם על מתן הדרכת הורים).
בכל מקרה, אם הילד לא מגיע לטיפול מסיבה כלשהי תמיד אפשר להתחיל מהדרכת הורים קודם כל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך....
אדוה07/10/2010בני מאוד אוהב חיות אז קניתי לו ארנב והוא ביקש לקחת אותו לבית הספר שאלנו את המורה והיא הסכימה ולהפתעתנו כשהארנב היה איתו בבית הספר הוא השתנה מקצה לקצה פתאום אתחיל לשבת בכיתה ולעבוד אפסיק לעשות בעיות
האם זה בסדר ויקח את הארנב איתו או שאוליי רק כמה ימים ואחר כך להפסיק?
מה דעתך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקשר לטיפול...
אדוה07/10/2010נוסף לזה דיברתי עם פסיכולוגית בית הספר שבמיקרה טיפלה בנו גם בגן והיא אמרה שתיקבע איתי פגישה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקשר לטיפול... - תגובה
סמדר ריינר07/10/2010שלום אדוה,
טוב מאוד שקבעת פגישה עם הפסיכולוגית. לגבי הארנב, אם המורה מסכימה אני ל ארואה בעיה שהארנב יהיה איתו בבית הספר כל הזמן. אם הכ בסדר אז למה להפסיק עם זה? בכל מקרה אם מפסיקים עם הארנב זה צריך להיות בתהליך, ובהדרגה אחרי שכבר יש פיתרון אחר, ולא סתם לקחת לו את זה אחרי כמה ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)