מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך מספרים לילדים על הריוןשרון02/10/2010
אני בהריון, מבן זוג לשעבר שאינו רוצה להיות מעורב או להכיר בילד
יש לי אחיינים קטנים (גילאי4-8) שלא הכירו את בן זוגי לשעבר.
הייתי שמחה לקבל הכוונה כיצד לספר להם על ההריון
וכיצד להתמודד עם שאלות שלהם לגבי האב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מספרים על ההריון
סמדר ריינר02/10/2010שלום שרון,
אני לא בטוחה שזהו בדיוק התפקיד שלך להסביר להם הסברים כאלה. הכתובת להסברים האלה היא הוריהם, כיוון שהסבר כזה צריך לכלול התייחסות לעובדות של איך ילדים באים לעולם, שזהו בטח לא תפקידך להסביר. זהו תפקיד של ההורים להסביר לילדיהם הקטנים איך עובד העולם, להחליט מאיזה עובדות להגן עליהם ולמה הם רוצים לחשוף אותם.
אם הם ישאלו איפה אבא של הילד, את יכולה להגיד להם בכלליות שהוא לא נמצא, או שאתם רבתם ואתם לא בקשר כרגע.
אני חושבת שהשאלה החשובה כרגע היא איך את מסבירה את העניין לעצמך. ייתכן שאת עדיין לא שלמה עם ההחלטה או שאת סגורה עליה אבל חשה בושה וחוסר נוחות סביב המצב שנוצר ואולי יש לך התלבטויות וחששות שעוד לא לגמרי פתחת עם עצמך עד הסוף.
אני מציעה לך לפנות לייעוץ עבור עצמך כדי לקבל תמיכה בהתלבטות החשובה הזו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שרון02/10/2010תודה סמדר,
אני עצמי סגורה ובטוחה ושלמה ב- 100% עם המצב.
כל הסביבה- חברים משפחה ואפילו בעבודה , יודעים
הדילמה היתה רק כיצד לתקשר את זה לילדים קטנים שמכירים רק את המבנה של משפחה מסורתית( אבא אמא וילדים)
בכל מקרה, תודה על העצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור:-)
סמדר ריינר03/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)