מצב חדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצב חדש
    מירי
    02/10/2010

היי.
    לפני 3 חודשים עזבתי את הבית עם הילדים (גירושים) לי ולבעלי (עדיו) יש הסכמי ראיה על הילדים הוא לוקח אותם פעמיים בשבוע ושיש כן לשישי לו , אני תמיד היתי בבית הדמות ה לגבולות,ניהול השוטף של הבית, קניות ,
    שמתי לב שהבן שלי שנהיה רגיש מאוד כול פעם שמשהו לא מוצאי חן בעינו הוא רוצה ללכת
    לאבא שלו, לדוגמא: גבולות מסויימים כמו לא לשחק יותר מידי במחשב ,
    איך אפשר להעמיד או לא ילד שמעליב זה באמת מעליב מה אפשר להגיד לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב חדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב חדש

סמדר ריינר
    02/10/2010

שלום מימי,
    אכן מצב חדש ולא פשוט. אני מבינה את העלבון שלך, זה לא מצב הוגן. אבל את צריכה להבין שמבחינת מה שעובר על הילד שלך, העלבון שלך הוא לא הדבר החשוב כרגע.
    ילידם מנצלים את הפערים שיש בין הוריהם הגרושים. זו התנהגות נפוצה מאוד. התנהגות של ילדים אחרי גירושים של ההורים היא חלק מהמחיר שמשלמים על ההחלטה להתגרש, אין מה להיעלב פה.
    את צריכה להבין שהילד שלך מאוד אוהב אותך, הוא לא אוהב את אביו יותר, הו אפשוט מנסה "לסחוט" אותך קצת כדי לפחות שיצא לו משהו טוב מכל המצב הלא נעים של הגירושין. חשוב שאת לא תעילבי ולא תישברי ולא תיבני את הביטחון עצמי שלך לפי חיזויקם של הילדים את מי מההורים הם אוהבים יותר. בשביל זה הוא ילד ואת אדם מבוגר. קבלי זאת בהבנה ובהומור, וכשהוא יראה שאת לא מתרגשת ולא נסוגה מהגבולות שהצבת הוא יבין שיש לו אמא חזקה ובוגרת, וגם שזה לא משתלם לו, והוא יפסיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו