מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מותשתקרן03/10/2010
שלום רב
בני בן שנתיים וחצי. ילד מקסים ועקשן ביותר. אנו דואגים לשמור על גבולות בבית, אך לפני כ3 חודשים הרשנו לעצמנו להתגמש קצת ולהעלים עין כאשר הוא החל לעבור למיטתנו באמצע הלילה (טעות מרה). נהנו גם אנחנו מהשינה המשותפת, במשך כחודש, אך בהדרגה הוא החל לבוא מוקדם יותר ויותר, כך שהחלטנו לשים לכך סוף. מאז איננו ישנים- בתורנויות לילה-לילה, כל אחד מאיתנו מחזיר את העולל העיקש למיטתו. בני מצליח להחזיק לילה שלם שבו הוא קם כל 20 דקות ומגיע לחדרנו, ואינו בוכה כאשר מחזירים אותו- כאילו כעת מטרתו היא פשוט שנישן לידו. כמובן שדואג שלא להירדם ועומד על כך שנשב לידו.
ניסיתי להסביר לו ולהשאירו להירדם לבד, תוך החזרתו למיטה בכל פעם שקם (שיטת רולידר) אך איני עומדת בבכי קורע הלב ובחיבוקים שלו בתחנונים שאשאר עימו.
מה עליי לעשות? אני מותשת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיים בהרגלי שינ
נעמה סבג שמש03/10/2010קרן,
שיטה זו נכונה וטובה, אך יש לשלב אותה עם אינטליגנציה רגשית. יש להכין אותו לרגשית למצב. לספר לו סיפורים על ילד שישן במיטה שלו, לפדבק אותו על כך, ללמד אותו לאהוב שוב את חדרו ומיטתו.
והכי חשוב- לא לוותר ולהיות עקביים.
אני מאמינה בהדרגתיות. לעשות זאת בשלבים. קודם לשבת לידו, אח"כ לעמוד, להיות ליד הדלת, ורק אחרי שהילד מוכן לכך רגשית- לצאת.
בהצלחה וברגישות,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
