גמילה מחיתולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים
    אמא
    03/10/2010

הבת שלי בת שנה + 10 יותר מחודשיים עושה סצינות כאשר מחתלים אותה. איננה מעוניינת בחיתול ודורשת להוציאו.
    החלטנו לגמול אותה בסוכות מה שביומיים הראשונים היו מלא פספוסים ובמשך השבוע דווקא הלך לא רע לה.בכלל. היו ימים של פספוס אחד ביום. לגבי קקי קצת יותר קשה לה.אנו גומלים בעזרת סיר מכיוון שהיא מפחדת מהאסלה . השנה היא נכנסה למסגרת גדולה משהייתה שנה שעברה בגן היא לא עושה בכלל בסיר ואפילו מתאפקת עד לשנת הצהריים שם היא עם חיתול.(עושה הפרדה בשינה ומחתלת אותה בלילה ובשנת צהריים)
    היום בגן ממש היא התנגדה לעשות בסיר והיא התאפקה מהבוקר עד לשנת הצהריים. יש לציין שבבוקר כאשר התעוררה היא ביקשה להוציא את החיתול ולעשות פיפי והצליחה.הגננת אמרה שבגן היא עדיין לא מוכנה לגמילה ואיננה מתכוונת לשתף פעולה כדי לא לגרום לרגרסיה כי היא ממש התנגדה. חשוב לומר בנוסף שהבת שלי הגיעה באותו היום הביתה היא הסכימה לעשות פיפי בסיר.
    ברור לי שבגלל המסגרת החדשה קשה לה בגן והיא עדיין חסרת ביטחון שם. שאלתי היא האם כדאי להמשיך עם זה בבית והאם זה לא יבלבל אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מחיתולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים

סמדר ריינר
    03/10/2010

שלום לך,
    לא אני לא חושבת שזה יבלבל אותה וזה בסדר גמור. אם נוצרת בעיה תמיד אפשר להפסיק ולחזור אחר כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו