מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמילה מחיתוליםאמא03/10/2010
הבת שלי בת שנה + 10 יותר מחודשיים עושה סצינות כאשר מחתלים אותה. איננה מעוניינת בחיתול ודורשת להוציאו.
החלטנו לגמול אותה בסוכות מה שביומיים הראשונים היו מלא פספוסים ובמשך השבוע דווקא הלך לא רע לה.בכלל. היו ימים של פספוס אחד ביום. לגבי קקי קצת יותר קשה לה.אנו גומלים בעזרת סיר מכיוון שהיא מפחדת מהאסלה . השנה היא נכנסה למסגרת גדולה משהייתה שנה שעברה בגן היא לא עושה בכלל בסיר ואפילו מתאפקת עד לשנת הצהריים שם היא עם חיתול.(עושה הפרדה בשינה ומחתלת אותה בלילה ובשנת צהריים)
היום בגן ממש היא התנגדה לעשות בסיר והיא התאפקה מהבוקר עד לשנת הצהריים. יש לציין שבבוקר כאשר התעוררה היא ביקשה להוציא את החיתול ולעשות פיפי והצליחה.הגננת אמרה שבגן היא עדיין לא מוכנה לגמילה ואיננה מתכוונת לשתף פעולה כדי לא לגרום לרגרסיה כי היא ממש התנגדה. חשוב לומר בנוסף שהבת שלי הגיעה באותו היום הביתה היא הסכימה לעשות פיפי בסיר.
ברור לי שבגלל המסגרת החדשה קשה לה בגן והיא עדיין חסרת ביטחון שם. שאלתי היא האם כדאי להמשיך עם זה בבית והאם זה לא יבלבל אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מחיתולים
סמדר ריינר03/10/2010שלום לך,
לא אני לא חושבת שזה יבלבל אותה וזה בסדר גמור. אם נוצרת בעיה תמיד אפשר להפסיק ולחזור אחר כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)