מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה להיות "לבד"אוסנת03/10/2010
שלום רב,
ביתי הבכורה בת ה - 6.5 , עלתה השנה לכיתה א'. לאורך שנותיה עד כה הייתה ועודנה ילדה שמתקשה להתמודד עם שינויים וזקוקה למבוגר מוכר עליו ניתן לסמוך בסביבתה.
עד כה הביטוי לכך היה מינורי שכן רוב הזמן היתה או במסגרת הגן או בבית/משפחה.
עם עלייתה לכיתה א' הקושי גדל שכן כעת עליה להתמודד עם מצב חדש בו המורה לא תמיד נוכחת. המצב בו מחנכת הכיתה יוצאת להפסקה או לחילופין כשעל ביתי לעבור לכיתת לימוד אחרת מכניס אותה ללחץ איום ונורא, רק הידיעה שרגע זה קרב גורמת לה להחוויר ובסיטואציה עצמה היא בוכה מאד. כרגע היא "צמודה" למחנכת הכיתה וכתוצאה מכך היא מפסידה שיעורים מעניינים ואהובים עליה דוגמת:מחול ואומנות, היא איננה יוצאת לחצר ו/או לוקחת חלק בפעילות מעבר לכתלי הכיתה.
מדובר בילדה חכמה ויצירתית מאד. קשה לי שקשה לה כל-כך וחבל לי שהיא תעצר בתחומים שהיא אוהבת עקב החרדה.
אשמח לקבל עצה בנושא וכן לדעת האם ישנו מטפל באיזור חדרה-זכרון יעקוב שיכול לתת מענה הולם לבעייה.
חשוב לי לציין שביתי מסרבת לנהל איתי כל שיחה בנושא.
תודה ושבוע טוב,
אוסנת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה להיות לבד
סמדר ריינר04/10/2010שלום אוסנת,
את מוזמנת לעיין בעמודת "שאלות נפוצות" בתשובה העוסקת בפחדים של ילדים. מעבר לזה אני באופן אישי ל אמכירה מטפלים באיזור שציינת, תנסי להתייעץ עם פסיכולוג/ית בית הספר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)