בעיות חברתיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות חברתיות
    דניאלה
    03/10/2010

שלום,

בתי בת ה- 8 לומדת בכיתת מחוננים אליה עברה השנה (כמו שאר ילדי הכיתה).
    היום היא ניגשה אליי בטענה כי "אף אחד לא רוצה להיות חבר שלי". הדבר צרם וכאב לי מאוד. ניסיתי לומר לה שאני בטוחה שיש לפחות ילד אחד בכיתה שעימו יכולה להתחבר, אך היא המשיכה בשלה וטענה כי אף אחד לא רוצה להיות איתה.

בכיתה הקודמת, שם למדה שנתיים, גם היו תלונות דומות. יש לה חברה מהכיתה הנוכחית שהן נפגשות כמעט כל יום, הן נוסעות יחד בהסעה, חברה נוספת שמתקשרת מדי פעם ומבקשת להתראות אחר הצהריים. בתי טוענת שבהפסקות היא נשארת לבד וכי אף אחד, גם לא שתי הבנות הללו, מעוניין לשחק איתה.

אני חייבת לציין כי היא מאוד חברותית ונותנת חשיבות רבה לחברות.

איך אני יכולה לעזור לה??

תודה
    דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות חברתיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חברתיות

סמדר ריינר
    04/10/2010

שלם דניאלה,
    כדאי לברר יותר לעומק ממה נובעת הבעיה. ניתן לקבל אינפורמציה מהמורה, מה היא אומרת, האם באמת נכון שאין לה חברות בבית הספר או שהמורה כן רואה אותה משחקת עם ילדות, ואם נכון, איך המורה מתרשמת - האם ביתך ביישנית, הםא מנסים לחבור אליה והיא מסרבת, האם היא מתנהגת בצורה שמרחיקה ממנה ילדים? וכן לברר עם ביתך, למי היא ניסתה להתקרב, איך ניסתה לעשות זאת, מדוע לדעתה נדחתה. נסי להיזכר מגילאים מוקדמים יותר, האם צפית בה פעם משחקת בגינה עם ילדים? מה אפיין את התנהלותה החברתית? וכו'. רק אחרי שתאספי את המידע תוכלי לדעת טוב יותר איך לייעץ לה תקן זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו