מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 9חלי05/10/2010
ראיתי יחד עם ביתי בת ה-9 סרט ובאחת הסצינות השחקנית אמרה כי היא בתולה אז הבת שלי שאלה מה זה אומר איכשהו הצלחתי להתחמק מהשאלה אך נראה לי כי היא הרגישה שאני רק מנסה להתחמק
שאלתי היא מה הייתי אמורה לענות לה ואיך בכלל מדברים על הנושאים האלה עם הילדה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקרנות הילדה
ד''ר שירי שדה שרביט05/10/2010חלי שלום,
האם את שואלת איך לענות לשאלה המסוימת של בתך, או איך לדבר עם נושאים מיניים עם הילדה? לגבי השאלה הספציפית, אפשר לומר לה שזו מלה של מבוגרים לתאר מישהי שלא היתה נשואה, או שלא היה לה חבר רציני, או כל תיאור כללי אחר.
אולם לגבי חינוך מיני, כבר מזמן היה עלייך להתחיל לדבר על הנושאים עם בתך. בתחילה להדגיש יותר את השמירה על הגוף ועל כך שלא נוגעים בגוף ללא רשותה, ובהמשך ככל שתגדל לדבר על זהירות ועל יחסים בין המינים התואמים לגילה, וכאלה שלא.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות....
חלי05/10/2010על זה כבר דיברנו אבל אני בכלל נתקלת בשאלות מצידה שממש קשה לי להתמודד
איתם באותה סיטואציה נתונה לאחר מכן אני חושבת ואז אני מוצאת פתרונות אבל נראה לי כבר מאוחר להסביר לה. אז מה עושים ? אומרים לה אני אחשוב איך לענות לך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות הילדה וכיצד להתייחס אליהן
ד''ר שירי שדה שרביט06/10/2010חלי, תוכלי לתת דוגמאות על אלו שאלות קשה לך לענות?
לחשוב לפני מתן תשובה אפשרי וגם חיובי, השאלה מה עושה את זה קשה עבורך לשוחח על נושא המיניות בצורה חופשית יותר. אם הילדה שואלת משהו בסקרנות טבעית ואת אומרת לה שתחשבי וחוזרת אליה אחרי הרבה זמן, זה מעביר מסר - מבלי שתתכווני - שמיניות היא נושא שיש מאוד להיזהר בו, לחשוב עליו, לצמצם את עצמנו בתשובות ובמחשבות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)