טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן 4 נכנס השנה לגן חדש כל תחילת השנה עברה בצורה טובה וחלקה עכשיו אחרי סוכות הכנסתי אותו לגן כשכל יום הוא עושה פיפי בתחתונים (בני גמול כמעט שנה)אתמול בערב שאלתי אותו אם הוא רוצא שנחזיר לו את הטיטול הכמובן שהוא ענה לי לא . בבוקר הוא שוב עשה בתחתונים וכששאלתי אותו אם הוא עשה פיפי בתחתונים אז הוא שיקר לי הוא אמר שנישפך לו מיים.כשהוצאתי אותו מהצהרון היום הוא עשה כמה פעמים פיפי ופעם אחת קקי בתחתונים .
אני לא מאמינה שחזרתי אחורה,אני כועסת מאוד ולא יודעת מה לעשות ???? וחוץ מיזה אך להתיחס לשקר שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רותי, השקר הוא ממש לא העיקר במקרה הזה וכעס היא לא התגובה הנכונה. הילד שלך נמצא במצוקה, ולכן הו אחזר לעשת את צרכיו, ואת המצוקה הזו צריך לברר. אם את לא מזהה סימני מצוקה (שזה מותר לך, לא ידעת) וכועסת עליו כשהוא במצב הכי פגיע ונבוך שלו, לא פלא שהוא בוחר לשקר לך. אנא פני לייעוץ בהקדם כדי לברר מה קרה לו ולמה חזר לעשות את צרכיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד