טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי אחיין בן 2.5 שנה ., כמה פעמים יצא לי לתצפת עליו והוא נראה מוזר בהתנהגות שלו, הוא אינו מיישיר מבט כשמדברים איתו, אינו עונה כשקוראים בשמו, גם אם אני עומדת לידו, הוא אינו משחק עם שאר בני המשפחה שבגילו, מעדיף לשחק לבד. יש לו משחקים מועדפים כמו להפיל כיסאות ולגרור אותם, או לסובב דברים,מתפרץ בצעקות כשלוקחים ממנו משהו. בנוסף לכך, ההתפתחות השפתית שלו אינה הולמת לגילו , אני חושבת שהוא מתעכב בדיבור . יש בי חשש גדול שמה מדובר בהתפתחות לא תקינה ושהוריו (אחי) צריכים לקחת אותו לטיפול, רציתי אולי לשמוע את דעתך לפני שאני מייעצת לו לעשות זאת, את מבינה איני רוצה להבהיל אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך ממה שכתבת, ייתכן מאוד וקיים עיכוב התפתחותי נרחב (PDD). ייתכנו אף קווים אוטיסטים. אני מציעה להאיר את תשומת ליבו של אחיך ולבדוק את הבעייה. ככל שמתחילים לטפל מוקדם יותר, השיפור יכול להיות רב יותר. אני מציעה לפנות למכון להתפתחות הילד באיזור מגורייך בברכה, שרון באומל פסיכולוגית קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד