אחיין שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אחיין שלי
    דודה שדואגת
    22/11/2007

יש לי אחיין בן 2.5 שנה ., כמה פעמים יצא לי לתצפת עליו והוא נראה מוזר בהתנהגות שלו, הוא אינו מיישיר מבט כשמדברים איתו, אינו עונה כשקוראים בשמו, גם אם אני עומדת לידו, הוא אינו משחק עם שאר בני המשפחה שבגילו, מעדיף לשחק לבד. יש לו משחקים מועדפים כמו להפיל כיסאות ולגרור אותם, או לסובב דברים,מתפרץ בצעקות כשלוקחים ממנו משהו. בנוסף לכך, ההתפתחות השפתית שלו אינה הולמת לגילו , אני חושבת שהוא מתעכב בדיבור . יש בי חשש גדול שמה מדובר בהתפתחות לא תקינה ושהוריו (אחי) צריכים לקחת אותו לטיפול, רציתי אולי לשמוע את דעתך לפני שאני מייעצת לו לעשות זאת, את מבינה איני רוצה להבהיל אותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחיין שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיכוב התפתחותי

שרון באומל
    24/11/2007

שלום לך
    ממה שכתבת, ייתכן מאוד וקיים עיכוב התפתחותי נרחב (PDD). ייתכנו אף קווים אוטיסטים. אני מציעה להאיר את תשומת ליבו של אחיך ולבדוק את הבעייה. ככל שמתחילים לטפל מוקדם יותר, השיפור יכול להיות רב יותר. אני מציעה לפנות למכון להתפתחות הילד באיזור מגורייך
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו