מיומנות חברתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיומנות חברתית
    נוי
    05/10/2010

שלום רב
    בתי בת השנתיים ילדה טובה חכמה . הקושי הוא במפגשים חברתיים :
    היא מעדיפה לשחק לבד ולא עם חבר\ה , אם מבקש לתת לה יד או חיבוק או נשיקה היא נמנעת בתוקף . שאלתי את הגננת , מה המצב בגן , לצערי היא ענתה שהמצב דומה . בכל אופן , אם היא כן מעוניינת במשחק משותף ,זה יהיה רק איתי\בעלי . יש לציין כי אנחנו בכל זאת נפגשות עם ילדים בגיל הזה (חברות שלי עם ילדים , אמהות מהגן) ב'שעות של אחה"צ כדי כן לפתח את הצד החברותי שלה .רוב הזמן במפגש היא מעדיפה להיותקרובה אליי או אפילו על הידיים. איך אני יכולה לעזור לה לאהוב חברה , לא להתבודד, להינות ממשחק משותף? מבחינה התפתחותית היא מדברת משפטים שלמים , מזהה צבעים וצורות ונהנית להשתתף החוגים, מאוד אוהבת חיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומנות חברתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומנות חברתית - תגובה

נעמה סבג שמש
    06/10/2010

נוי שלום,

באיזה גיל הילדה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שנה ו9 חודשים

נוי
    06/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה ? זה ממש מדאיג אותי...

נוי
    10/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר תשובה ? זה ממש מדאיג אותי... - תגובה

נעמה סבג שמש
    11/10/2010

נוי שלום,

נכון שהמצב שאת מתארת אינו אידיאלי, אבל גם זה בהחלט גיל בו יש ללמד את הילדים כישורים חברתיים. אינטליגנציה רגשית היא נרכשת, לכן- הקפידו להמשיך ולהפגש עם בני גילה, גם אם תשחק במקביל אליהם. במקביל, למדו אותה בבית ערכים של שיתוף, של לחלוק, של חברות ונדיבות. הרבה דוגמא אישית וזה ייטמע.

אל דאגה,

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו