טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן 3 שנים, מזה כבר חודשיים מתעקש ללבוש רק חולצות מקופתרות (בעיקר צבע תכלת!) כל הזמן בגן , בבית... , הוא לא מוכן ללבוש חולצות רגילות. אפילו בלילה הוא רוצה לשון עם חולצה מקופתרת ואם הוא קם באמצע הליליה ומוצא את עצמו עם פ'יגמה הוא בוכה בכה מר והיסטירי עד שאני מלבישה אותו חולצה מקופתרת הוא נרגע. ואם החולצה לא בצבע תכלת הוא לא מסכים. הבכי שלו מראה עד כמה הוא מקושר לסוג חולצות אלו. אני מיואשת לא יודעת איך להתנהג, האם להכריח אותו ללבוש דברים אחרים, או להשאיר אותו כך ... איך אני צריכה להתנהג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, זו אכן התנהגות מוזרה, שאני מניחה שמעידה על חרדה, אבל אני לא יודעת מעבר לכך. אני ממליצה לך לפנות לייעוץ מסודר אצל איש מקצוע, וכרגע, עד לקבלת הייעוץ לא הייתי מתנגדת לרצון שלו, ומשתפת איתו פעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד