מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך זה ומה כבר לעשות?אוקסנה07/10/2010
לכ' סמדר ריינר שלום. לפני כמה ימים לקחתי מהגן הביתה משחק שהמליצה קלינאית. זה משחק "מה קורה?". הילד למד זה בקלות. לא לקח לנו זמן בשביל להבין סיטואציות שהיו במשחק. היום שאלתי קלינאית, אם יצא לה לעבור על מה שלמדתי איתו בגן? הסבירה לי שהוא לא ממש ידע הכול. לא אמר משפתים רק מילים בודדות (אפילו לא קשורות לסיטואציה). שאלה: מה לעשות כבר? הילד יודע כל סיטואציות שקלינאית נתנה לי במשפתים, גם מזהה, גם כשאני ביקשתי מהילד לתת לי 2 תמונות של סיטואציות, הילד עושה בלי שוב בעיה. מה יכולה להיות הסביה שאיתה הוא לא מוכן? הילד יודע הרבה דברים (גם דברים שלא מתים לגילו), אבל בגן לא רואים ידע שלו. אני מפחדת שבגן ללמדו אותו דברים שהוא כן יודע. מה לעשות?????????????. תודה וסליכה שאני כותבת הרבה שאלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך זה ומה כבר לעשות? - תגובה
סמדר ריינר07/10/2010שלום אוקסנה,
נראה לי שאין צורך להילחץ, אלא פשוט להסביר שבבית הוא כן אומר משפטים, ויכול להיות שבמקומות אחרים הוא לחוץ מדי ולכן זה לא יוצא לו. אם תסבירי, יבינו אותך. וגם אם ילמדו אותו דברים שהוא כבר יודע זה לא סוף העולם, בגיל הזה זה נותן חיזוק וביטחון לחזור על דברים מוכרים, לא חייבים ללמוד הכל חדש כל הזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אוקסנה08/10/2010שלום. האם כדאי לי לבקש מהגן לשבת איתם ועם הילד, כדי להראות להם מה אנו לומדים בבית (כולל המשחקים שלקחתי מהגן)? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
סמדר ריינר08/10/2010שלום אוקסנה,
בהחלט, זה יכול להיות רעיון טווב מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)