איך זה ומה כבר לעשות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך זה ומה כבר לעשות?
    אוקסנה
    07/10/2010

לכ' סמדר ריינר שלום. לפני כמה ימים לקחתי מהגן הביתה משחק שהמליצה קלינאית. זה משחק "מה קורה?". הילד למד זה בקלות. לא לקח לנו זמן בשביל להבין סיטואציות שהיו במשחק. היום שאלתי קלינאית, אם יצא לה לעבור על מה שלמדתי איתו בגן? הסבירה לי שהוא לא ממש ידע הכול. לא אמר משפתים רק מילים בודדות (אפילו לא קשורות לסיטואציה). שאלה: מה לעשות כבר? הילד יודע כל סיטואציות שקלינאית נתנה לי במשפתים, גם מזהה, גם כשאני ביקשתי מהילד לתת לי 2 תמונות של סיטואציות, הילד עושה בלי שוב בעיה. מה יכולה להיות הסביה שאיתה הוא לא מוכן? הילד יודע הרבה דברים (גם דברים שלא מתים לגילו), אבל בגן לא רואים ידע שלו. אני מפחדת שבגן ללמדו אותו דברים שהוא כן יודע. מה לעשות?????????????. תודה וסליכה שאני כותבת הרבה שאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך זה ומה כבר לעשות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך זה ומה כבר לעשות? - תגובה

סמדר ריינר
    07/10/2010

שלום אוקסנה,
    נראה לי שאין צורך להילחץ, אלא פשוט להסביר שבבית הוא כן אומר משפטים, ויכול להיות שבמקומות אחרים הוא לחוץ מדי ולכן זה לא יוצא לו. אם תסבירי, יבינו אותך. וגם אם ילמדו אותו דברים שהוא כבר יודע זה לא סוף העולם, בגיל הזה זה נותן חיזוק וביטחון לחזור על דברים מוכרים, לא חייבים ללמוד הכל חדש כל הזמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אוקסנה
    08/10/2010

שלום. האם כדאי לי לבקש מהגן לשבת איתם ועם הילד, כדי להראות להם מה אנו לומדים בבית (כולל המשחקים שלקחתי מהגן)? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

סמדר ריינר
    08/10/2010

שלום אוקסנה,
    בהחלט, זה יכול להיות רעיון טווב מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו