תאומים בני כמעט 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תאומים בני כמעט 3
    רינה
    07/10/2010

כאמור יש לי תאומים בגיל הנ"ל(אני אם יחידנית),שלושתנו ישנים בסלון מחוסר ברירה(זה ישתנה בעתיד).הבעיה היא שלוקח זמן עד שהם עולים לישון,אני מכבה את האור ואת הטלוויזיה.הם קופצים על המיטות ופתאום כל אחד רוצה משהו לאכול(לא מרעב)או שהם באים אלי למיטה.זה יכול לקרות עד 10 עד שאני ממש כועסת.איך אני יכולה לטפל בבעיה כדי שיקדימו ללכת לישון?
    בעיה נוספת ברשותכן,אחד התאומים כל הזמן מציק לשני,או שהוא לוקח לו דברים או שהוא מכה אותו וזה הכי מטריד אותי.אני כועסת עליו ומסבירה וזה עוזר לכמה דקות ואז שוב הוא ממשיך.אשמח לעיצה,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים בני כמעט 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים בני כמעט 3 - תגובה

סמדר ריינר
    07/10/2010

שלום רינה,
    ייתכן שכדאי לך לפנות להדרכת הורים כדי ללמוד איך להציב גבולות באסרטיביות. אסרטיביות איננה כעס, אלא טון נחרץ ברור וקצר.
    כמו כן חשוב לשמור על עיקביות, אם ברור לך שהילד מבקש אוכל לא מרעב, אל תיתני לו, אם הוא ממשיך לבקש סימן שכנראה לפעמים את נשברת כדי שיהיה שקט וזה משיג בדיוק את התוצאה ההפוכה. כשהם באים אליך למיטה את צריכה להחזיר אותם, בלי הסברים, בלי נאומים, בלי התחננויות פשוט "לא" קצר ונחרץ ולקחת ואתם ולהחזיר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה סמדר

רינה
    08/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה:-)

סמדר ריינר
    08/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו