מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכות בגןאסף07/10/2010
בני בן ה4 נכנס השנה לגן רשות יחד עם ילדים גדולים ממנו בגיל ובגודל.בני יליד נובמבר והוא בן הקטנים בגן.
יש ילד אחד שמתחילת השנה מציק לו הוא גדול ממנו כמעט בשנתיים.
אמרנו לגננת וזה עזר למס' ימים אח"כ מסתבר שזה לא עוזר.
מה את ממליצה שנעשה כי הוא פוחד ללכת לגן בגללו.ובוכה כל בוקר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכות בגן - תגובה
סמדר ריינר07/10/2010שלום אסף,
חשוב מאוד לדבר עם הגננת שוב, והפעם להסביר לה שאתם לא מוכנים לזה. אני מניחה שהבן שלכם הו אלא היחדי שסובל וייתכן שכדאי להתארגן עם עוד הורים והלוות גורם שאי שאפשר להתעלם ממנו כדי שיקחו אתכם ברצינות ויטפלו בבעיה.
אם אתם מרגישים שהילד שלכם לא בטוח בגן ושום דבר לא עוזר, אפשר לשקול להעביר אותו, אם יש לכם אפשרות, אבל קודם הייתי ממצה את העבודה מול הגננת, ייתכן שלהגיד פעם אחת זה לא מספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכות בגן המשך
אסף07/10/2010האם את חושבת שלהגיד לו להחזיר לילד זה יכול להוות פתרון?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכות בגן המשך - תגובה
סמדר ריינר07/10/2010שלום אסף,
אני באמת לא יודעת. קודם כל הילד גדול ממנו, שנית אני לא יודעת אם הוא יודע להחזיר. אם אתם רוצים ללמד אותו לעמוד על שלו, זה צריך להיות בתנאים שבהם הוא יכול להצליח, וזה צריך להיות אחרי שהוא מיצה את הדרכים הלא אלימות, למשל יותר נכון לדעתי להדריך אותו להגיד לגננת או לסייעת בזמן אמת ולא רק לבכות לכם בבית.
כשהוא יהיה גדול יותר, זה אולי ייחשב הלשנה, כיום, בגילו זה לגטימי לגמרי מבחינה חברתית להגיד לגננת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסמדר תודה רבה
אסף07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה:-)
סמדר ריינר07/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)