טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתקופה האחרונה, הבן שלי ,בגיל 7 , מגלה משיכה לאש באופן אובססיבי. הוא מרבה לשחק עם גפרורים ובסביבתו התרחשו מספר אירועים של הצתות, כגון בפחי אשפה , שדה קוצים וכדו' שלמרות הכחשותיו אני חושש שהוא קשור לדבר.
אשמח אם אוכל לקבל עצה כיצד אפשר לעזור לו ודרכי טיפול.
אציין גם שמדובר בילד היפראקטיבי שסובל מבעיות קשב וריכוז.
תודה רבה, יובל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום יובל, מדובר במשיכה מסוכנת, ולכן נראה לי שכדאי שתפנו לטיפול פסיכולוגי בהקדם על מנת שיוכל לחשוף את שורשי הבעיה, לטפל בה ולהציע לכם דרכי התמודדות בבית. ההיפר אקטיביות לבדה לא מסבירה לדעתי את העניין ויש צורך בבירור יותר מעמיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד