מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 9ילנה08/10/2010
ברצוני לבקש את עזרתכם!
ילדה שלי בת 9. ויש לי בעיות איתה, לפעמים אני חושבת שגיל ההתבגרות שלה היגיע! היא מתחצפת ומדברת בצורה חוצפנית. עד כדי כך שהיא לא שמה לב שמדברת בצורה לא מכובדת ובטונים חוצפנים עם כולם כולל חברות. היא מתווכחת על כול דבר, בנוסף היא לא יודעת לעצור, אפילו עם זה פוגע בא.
הילדה לא אוכלת כלום בבית, הכל לא טעים לה ואם שואלים אותה מה להכין לה, אין אצלה משהו ספיציפי שהיא אוהבת. היא ילדה ספורטאית, מתעמנת הרבה. מצד אחדת אני לא מחריכה אותה לאכול, מצד שני היא לא תוכל לתפקד ללא אוכל. היא ילדה מאוד רגישה, לאחר וויכוח היא מתחילה לבכות והיא מבינה שעשתה משהו לא בסדר, אך הכל חוזר. יש לנו עוד ילדה בת שנתיים, היא מאוד אוהבת אותה, אך גם כול מקה של הקטנה היא לוקחת קשה, מתחילה לבכות וחושבת שהיא עשמה, למרות שאף פעם לא אמרנו לה את זה.
אני פשות לא יודעת מה לעשות, ניסיתי מס' גישות , אך בסוף אני רק מתעצבנת.
אני מבינה שעושה משהו לא נכון, לא מצליחה להגיע לילדה שלי, לא מצליחה ללמד אותה לכבד ולהירגע. אבל מחוסר אונים יותר קל לי להתעלם ממנה, זה מגיע למבצים שאני לא רוצה לבלות איתה זמן איכות כי זה נגמר תמיד בכאס וויכוח. אנא תעזרו לי ללמוד את ילדתי ולהגיע אליה, כי אני מפסידה כאן ובגדול.
בתודה מראש
לנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 9 - תגובה
סמדר ריינר08/10/2010שלום ילנה,
גם משאלתך לגבי הילדה בת השנתיים וגם משאלתך הנוכחית - מאוד ברור שיש בבית בעיה ש סמכות הורית. את כנראה לא יודעת להציב גבולות ומשדרת חולשה רבה לשתי הילדות שלך. על אחת זה משפיע בחרדות בכניסה לגן ועל השניה זה משפיע באופן. אני ממליצה לך לגשת להדרכת ההורים ולקבל הדרכה לגבי סמכות הורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)