לא יודע איך להגיע לילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יודע איך להגיע לילדים
    אריקל
    08/10/2010

עזבתי את הבית לפני כ 6 שבועות אחרי תקופה ארוכה של שנה בה התלבטתי לגבי הרצון שלי
    להיפרד מאישתי, יש לי 2 ילדים יחסית גדולים בת 17 ובן 12
    מאז שעזבתי את הבית הם למעשה לא מדברים איתי
    מבחינתם המעשה שלי של עזיבת הבית הוא למעשה נטישה שלהם
    לטענתם לא איכפת לי מהם והרסתי את התא המשפחתי ולכן הם לא רוצים לדבר או לתקשר איתי

ניסיתי להגיע אליהם באמצעות מיילים, מכתבים ושיחות
    הם לא מעוניינים לדבר עימי באופן פרונטלי

אני מרגיש די אבוד, כי אני מתחיל להרגיש שאולי אין טעם לנסות ופשוט להרפות
    ומצד שני אני חש שזו טעות להרפות ו"לתת לזמן לעשות את שלו"

מדובר בשני ילדים מאוד דעתניים שבמובן מסויים הייתי עבורם די מובן מאליו במשך השנים

לא יודע מאיפוא להתחיל הם חסרים לי מאוד

אשמח לקבל התייחסות מגרושים או גרושות שעברו מצב דומה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודע איך להגיע לילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע איך להגיע לילדים - תגובה

סמדר ריינר
    08/10/2010

שלום לך,
    זהו אכן מצב קשה, וכולכם נמצאים בשיא המשבר. הפורום פה הוא פורום מומחים, ולא מיועד בעיקרו לתמיכה של החברים זה בזה.
    אני ממליצה לך בחום לפנות לאתר שנקרא "הלב" שמרכז חברים שהם משפחות חד הוריות, גרושים וגרושות ויש להם שם פורומים מסוגים שונים ותמיכה מאוד חמה אחד בשני בנושאים שונים. אני בטוחה ששם תמצא בקלות אנשים במצבך, תוכל לקבל מנסיונם וגם תהיה פחות בודד.
    לגופו של עניין, לדעתי זה עדיין ממש מוקדם מדי מכדי להישבר, הילדים שלך מאוד צריכים אותך, הם כועסים, עברו "רק" 6 שבועות, גם ביצעת את המעבר סמוך מאוד לתחילת שנה"ל, והכל תוקף אותם בבת אחת, לא ציינת איך הסברת להם את הדברים ואיך נפרדת מהם, ואיך נעשתה הפרידה מול אישתך, אבל אין ספק שכרגע אתם בשיא המשבר. אני מציעה לך לפנות לייעוץ כדי למצוא את הדרך לשמור על קשר עם ילדיך באופן שיאפשר חזרה לקשר הדדי בהמשך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו