מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודע איך להגיע לילדיםאריקל08/10/2010
עזבתי את הבית לפני כ 6 שבועות אחרי תקופה ארוכה של שנה בה התלבטתי לגבי הרצון שלי
להיפרד מאישתי, יש לי 2 ילדים יחסית גדולים בת 17 ובן 12
מאז שעזבתי את הבית הם למעשה לא מדברים איתי
מבחינתם המעשה שלי של עזיבת הבית הוא למעשה נטישה שלהם
לטענתם לא איכפת לי מהם והרסתי את התא המשפחתי ולכן הם לא רוצים לדבר או לתקשר איתי
ניסיתי להגיע אליהם באמצעות מיילים, מכתבים ושיחות
הם לא מעוניינים לדבר עימי באופן פרונטלי
אני מרגיש די אבוד, כי אני מתחיל להרגיש שאולי אין טעם לנסות ופשוט להרפות
ומצד שני אני חש שזו טעות להרפות ו"לתת לזמן לעשות את שלו"
מדובר בשני ילדים מאוד דעתניים שבמובן מסויים הייתי עבורם די מובן מאליו במשך השנים
לא יודע מאיפוא להתחיל הם חסרים לי מאוד
אשמח לקבל התייחסות מגרושים או גרושות שעברו מצב דומה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודע איך להגיע לילדים - תגובה
סמדר ריינר08/10/2010שלום לך,
זהו אכן מצב קשה, וכולכם נמצאים בשיא המשבר. הפורום פה הוא פורום מומחים, ולא מיועד בעיקרו לתמיכה של החברים זה בזה.
אני ממליצה לך בחום לפנות לאתר שנקרא "הלב" שמרכז חברים שהם משפחות חד הוריות, גרושים וגרושות ויש להם שם פורומים מסוגים שונים ותמיכה מאוד חמה אחד בשני בנושאים שונים. אני בטוחה ששם תמצא בקלות אנשים במצבך, תוכל לקבל מנסיונם וגם תהיה פחות בודד.
לגופו של עניין, לדעתי זה עדיין ממש מוקדם מדי מכדי להישבר, הילדים שלך מאוד צריכים אותך, הם כועסים, עברו "רק" 6 שבועות, גם ביצעת את המעבר סמוך מאוד לתחילת שנה"ל, והכל תוקף אותם בבת אחת, לא ציינת איך הסברת להם את הדברים ואיך נפרדת מהם, ואיך נעשתה הפרידה מול אישתך, אבל אין ספק שכרגע אתם בשיא המשבר. אני מציעה לך לפנות לייעוץ כדי למצוא את הדרך לשמור על קשר עם ילדיך באופן שיאפשר חזרה לקשר הדדי בהמשך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)