בת בכורה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת בכורה
    לי
    10/10/2010

יש לנו בת כבת 3 ו- 7 חוד'. לפני כ- 3 חוד נולד לה אח.מחצית השנייה של ההריון לוותה בהרבה בעיות בריאותיות על רקע זה בילה איתה יותר וטיפל בה יותר בעלי. אחרי הלידה אני מן הסתם מקדישה הרבה זמן לבננו התינוק. בנוסף היא עברה לגן חדש עם מס' רב יותר של ילדים. לאחרונה היא הרבה יותר רגישה,בוכה הרבה, כועסת, צועקת ומרביצה (לנו להורים).התנהגויות נוספות שקשה לי איתן: פיזור של צעצועים וסירוב לאסוף ולסדר אותם, .אני לא תמיד מגיבה באופן שיאפשר הכלה ויש פעמים שאני מרימה עליה קול. היא ילדה מאוד אנרגטית, חברותית וכן הייתה מלאת שמחת חיים. אשמח לקבל יעוץ אשר יסייע לי לצאת ממעגל הזה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת בכורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת בכורה - תגובה

סמדר ריינר
    10/10/2010

שלום לי,
    נראה לי שתא בעצמך מבינה שביתך מגיבה לחסך שיש לה לאחרונה בקשר איתך. אם כך התיקון אמור לבוא מטיפול בחסך הזה. אפשר לנסות לארגן זמנים מסויימים שבעלך יטפל בתינוק, ואת תשבי איתה לזמן איכות של שתיכן, שבו היא תוכל אם היא תרצה לחזור להיות קצת תינוקת של אמא, או לעושת דברים אחרים ביחד.
    גם אפשר לשוחח איתה על הקושי שלה,ולתת לו הכרה. להגיד לה שאת יודעת שהיא מאוד שמחה על האח החדש אבל גם קשה לה כי את פחות איתה וגם כי היא התחילה גן חדש, ושאת תנסי להיות איתה יותר.עצם ביטוי הדברים האלה במילים וההכרה בקושי גם גורמת הקלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת בכורה

לי
    10/10/2010

תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה:-)

סמדר ריינר
    11/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו