הסתגלות לכיתה א'

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לכיתה א'
    לילי
    11/10/2010

בתי בת 6.5 עלתה לכיתה א' הן לומדות כל יום עד 2.30
    בתי עלתה מגן שבו למדו אותיות בלבד .
    לאחרונה נערכו בכיתה מספר הכתבות שבהן קיבלה ציון נמוך
    המורה התקשרה ואמרה שהיא זקוקה לשיעורי תיגבור
    הילדה באה הביתה עם ההכתבות ואת אותן מילים שהמורה הכתיבה הכתבתי לה בבית
    הציון היה עשר עשיתי לה הכתבות בע"פ ידעה מצויין בקריאה היא מצויינת בחשבון היא יודעת טוב מאד בבית היא בקיאה בחומר
    הבעייה היחידה שרק בכיתה היא נכשלת בהכתבות ואז המורה אומרת שמי שנכשל בהכתבה לא הפנים את הקריאה אבל היא קוראת מצויין בבית .
    שעורי התיגבור נופלים לה על שיעור ציור שבתי אוהבת ציור מגיל 3 ציירה לנו ציורים
    מהממים וזה כנראה בגנים כי לי יש דודה ציירת וגם אצל בעלי
    האם זה יפגע בילדה להוציאה משיעור ציור ביררתי עם חברות שילדהם בכיתה א'
    בבתי ספר אחרים לא עשו להם הכתבות בתחילת שנה .
    האם המורה סתם מלחיצה ? האם לילדה יש בעיה שהיא נלחצת בכיתה? כי בבית הכל מצויין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתגלות לכיתה א'

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתגלות לכיתה א' - תגובה

סמדר ריינר
    11/10/2010

שלום לילי,
    המורה לא "סתם מלחיצה" אלא פועלת לפי מה שהיא רואה, הי אלא יכולה לדעת שהילדה קוראת וכותבת מצויין בבית, אם לא אמרת לה את זה. ייתכן שבכיתה הילדה יותר חרדה ולכן התוצאות שלה יותר טובות. נראה לי חבל להוציא ואתה משיעורי ציור אם המצב לא דורש זאת. אני מציעה שתדברים עם המורה ותגידי לה שהיכולת של הילדה יותר טובה ממה שמתשקף בכיתה, כי בבית היא כן מצליחה, ולכן את לא מעוניינת שהיא תלך לשיעורי תגבור, ואם את לא מגיעה להסכמה בעניין עם המורה את יכולה לפנות ליועצת ולמצוא ביחד פיתרון אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו