טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בתי בת שנתיים וחודש יכולה לפעמים להרים יד על ילד/ה שהיא לא מכירה סתם ככה וכשהילד הגדול מחזיר לה אז היא מתחילה לבכות בכי הסטרי . או שגם לחברה שלה היא יכולה להרביץ ואחרי זה גם לעשות טובה באותו הזמן יש לה אח בן 4 חודשים גם לו היא יכולה להרביץ ואחרי זה גם ללטף אני נמצאת איתה אחרי הגן לי היא יכולה למשוך בשיער גם להרביץ . כמובן שאני מסבירה שזה לא נעים זה היה גם לפני הלידה
מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בנושא אלימות הסבר מילולי של "לא נעים" אינו מספק. צריך לדבר בטון סמכותי ולומר לה שזה כואב. להבהיר לה: אנחנו לא מרביצים. כשהיא עושה את זה יש להרחיק אותה מהמקום ולקחת אותה להרגע.
תתמידי ותהיי עקבית,בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד