מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המורה של הבן שלידורית11/10/2010
הבן שלי בכיתה א' השנה. והוא מספר לי כי הוא אינו אוהב את המורה שלו כפי שהיא לא אוהבת אותו!! אני חושבת שאני צריכה לערוך שיחה מאוד חשובה עימה . ודחופה
אך אני חוששת שמה היא תיקח זאת לדרכים אחרות לדעתי היא אינה משתלתת על הכיתה . שמונה 33 תלמידים.ומאוד לחוצה שגורם לה לאיבוד שליטה . ולחוסר התיחסות
נעימה לילדיםשרק עתה הגיעו מהגן. האם לערב את ההנהלה או שמה לללכת ישירות אליה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המורה של הבן שלי - תגובה
סמדר ריינר11/10/2010שלום דורית,
נראה שואלי כדאי לפני שניגשים אל המורה או אל ההנהלה, לקחת נשימה רגע אחד ולברר עם הילד קצת יותר לעומק (אולי עשית את זה ולא פירטת) למה הוא מרגיש שהמורה לא אוהבת אותו. ייתכן שהו אמתקשה להתסגל למעבר בין הגננת למשמעת של מורה בבית ספר, ייתכן שהוא נעלב אישית מדברים שמכוונים לכל הכיתה, ייתכן שמה שיעזור לו יותר הוא לדעת לא תרגם את הדברים באופן כל כך אישי, וייתכן גם שהוא מפריע לה וגם את זה צריך לבדוק. אחרי שבדקתם בדיוק,אפשר לגשת למורה וגםאיתה לבוא בנימה של בדיקה ולא של וודאות, ולבדוק אם הילד מתנהג בסדר, אם קשה בכיתה, אם ניתן לשנות משהו כדי שיהיה יותר קל, וכו'. לפי התגובה שלה אתם יכולים להחליט אם לפנות הלאה או לראות אם יש שינוי. אבל נשמע לי שחסר כאן בירור יותר מעמיק ואולי אתם נשענים מהר מדי על פרשנות של ילד בן 6 לסיטואציה שאולי היא קצת מורכבת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)