שעורי בית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שעורי בית
    אלונה
    11/10/2010

שלום וברכה!
    יש לי ילד בן 8 שלומד בכיתה ג', לומד יפה וגם אוהב ללמוד אבל... לא אוהב לעשות ש"ב לבד.
    כאשר הוא מגיע מבית ספר אין אף אחד בבית. אז הוא ניכנס, שם תיק במקום, מחליף בגדים, מחמם לעצמו ארוחה מדליק טלביזיה ו... עד שאני מגיעה.
    ניסית לא לשאיר בבית שלט בתנאי שיקבל אותו רק כאשר יסיים לעשות ש"ב - לא עוזר.
    לפי טענתו הוא לא מבין, הוא צריך את עזרתי, אבל כאשר אנחנו מתיישבים ביחד הוא מסתדר די יפה לבד.
    האם זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעורי בית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שעורי בית - תגובה

סמדר ריינר
    11/10/2010

שלום אלונה,
    אני לא חושבת שזה נורא שהילד רוצה שתשבי לידו כשהוא מכין שיעורים, בגיל הזה. את יכולה באופן הדרגתי להקטין את המעורבות שלך, על ידי זה שתקומי לכמה דקות באמצע, תכיני שתיה ותחזרי, תשבי לידו קצת, אחר כך תקומי שוב, תתלי כביסה ותבקשי להראות לך כשהוא מסיים במקצוע אחד, תחזרי לשבת לידו וכו'.
    יכול להיות גם, שזו הדרך היחידה שלו לקבל איתך זמן ותשומת לב, כי הוא יודע שהשיעורים חשובים לך ולזה את תמצאי זמן. יכול להיות שאם תקדישי לו זמן כשאת באה הבייתה, לשמוע מה קרה בבית הספר, לראות יחד תכנית שהוא אוהב בטלוויזיה או ללכת לטייל, הוא לא יצטרך לחכות לך אם השיעורים כי הוא יקבל אותך בכל מקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו