מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לפסיכולוג ילדיםמירי11/10/2010
שלום בני בן 4 ילד מקסים ונבון,
עוד לפני שהוא נולד אני הייתי במצב נפשי קשה, ואחרי לידה גם ב"דיכאון אחרי לידה". טיפלתי בו כמו שצריך המצב הנפשי שלי לא השפיעה על התפקוד היום יומי שלי אחרי מס' חודשים פשוט הוא לא רצה אותי היה מעדיף את האבא שלו , היום אני כבר רואה שהוא לא מתנהג אלי כמו לאימא אני מרגישה שהוא פשוט לא אוהב אותי, אני יודעת שזו אשמתי אבל אני מנסה כבר הרבה זמן להתקרב אליו אני תמיד מראה לו כמה שהוא חשוב לי וכמה שאני אוהבת אותו אבל ההתנהגות שלו כלפי לא משתנה.
מה עלי לעשות? האם אני צריכה לפנות לפסיכולוג ילדים בכדי לפטור את המצב העצוב עבורי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפסיכולוג ילדים - תגובה
סמדר ריינר12/10/2010שלום מירי,
לא ציינת האם את היית או נמצאת בטיפול, ואיך טופל הדיכאון שלך. ייתכן שהתפקוד שלך תקין אבל ריגשית הדיכאון שלך מורגש וייתכן שהתגובות הריגשיות שלך לא תמיד התאימו לצרכים של הילדים למרות שפיזית תפקדת היטב.
את נשמעת לי אם מאוד מסורה, ובצדק את רוצה לקב הכרה והנאה על השקעתך באימהות. לכן אם לא היית בטיפול אני ממליצה לך לפנות לטיפול, ואם כן היית ייתכן ויש צורך בעוד חיזוק של הדרכת הורים כדי לבדוק מקרוב מהן התגובות שלך שאולי תורמות להתרחקות של הילד ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)