הקשר בין התינוק לגננת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הקשר בין התינוק לגננת
    אוסנת
    11/10/2010

שלום ,
    רציתי להתייעץ איתך בקשר לתינוק שנמצא איצלי בגן ,
    אני במקצועי גננת לגיל הרך ,ויש לי גן פרטי בבעלותי , בגן נמצאים 25 תינוקות בין הגילאים 1-3 שנים ,ו 4 עוזרות יש תינוק בגילו 1.8 חודשים ששוהה אצלי משנה שעברה , והוא קשור אלי מאוד (לגננת). יש בגן ילדים שקשורים אלי אבל לא בצורה כזאת . ז"א אם אני יוצאת מהחדר שהוא נמצא בו הוא מתחיל לבכות עד שאני חוזרת ( למרות שהעוזרות מנסות לערגיע אותו אבל זה לא עוזר) , בארוחות אם לא יושב לידי הוא מתחיל לבכות עד שהוא בא ויושב לידי , ואותו דבר בכל הפעלה שאני עושה בגן . בבוקר כשבאים ילדים ורואה שאני מרימה אותם או מקבלת אותם אותו סיפור של בכי עד שאני ניגשת איליו או אפילו אומרת לו לא לבכות הוא מפסיק ( תסומת לב ) .
    **אני לא יודעת מה בקשר להתנהגותו בבית עם ההורים ,אבל לדברי האם הוא ילד עצבני שכל דבר גורם לו לבכי .
    רציתי שתייעצי לי מה לעשות , והאם זה משהו לגיטימי בגיל שלו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקשר בין התינוק לגננת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקשר בין התינוק לגננת - תגובה

סמדר ריינר
    12/10/2010

שלום אוסנת,
    אני לא יודעת אם התשובה שלי תעזור לך, ואני מצטערת אם אני עומדת לאכזב אותך. אני לא בטוחה שיש לי מה לייעץ לך לגבי הילד, נשמע לי שמדובר בילד שלא בשל לגן כל כך גדול וזקוק עדיין לתשומת לב אישית, ולכן יש ספק בעיני אם הו אמתאים לגן שלך. מעבר לזה לא הייתי רוצה להיכנס כי נראה לי לא הוגן לדבר על ילד ללא ידיעת הוריו ולא הם פנו אלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקשר בין התינוק לגננת

ליאה
    12/10/2010

לגבי אישור ההורים אני קבלתי את אישור האם לפני פנייתי אליך . בכל אופן תודה לך שעזרת לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור..

סמדר ריינר
    13/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו