מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הקשר בין התינוק לגננתאוסנת11/10/2010
שלום ,
רציתי להתייעץ איתך בקשר לתינוק שנמצא איצלי בגן ,
אני במקצועי גננת לגיל הרך ,ויש לי גן פרטי בבעלותי , בגן נמצאים 25 תינוקות בין הגילאים 1-3 שנים ,ו 4 עוזרות יש תינוק בגילו 1.8 חודשים ששוהה אצלי משנה שעברה , והוא קשור אלי מאוד (לגננת). יש בגן ילדים שקשורים אלי אבל לא בצורה כזאת . ז"א אם אני יוצאת מהחדר שהוא נמצא בו הוא מתחיל לבכות עד שאני חוזרת ( למרות שהעוזרות מנסות לערגיע אותו אבל זה לא עוזר) , בארוחות אם לא יושב לידי הוא מתחיל לבכות עד שהוא בא ויושב לידי , ואותו דבר בכל הפעלה שאני עושה בגן . בבוקר כשבאים ילדים ורואה שאני מרימה אותם או מקבלת אותם אותו סיפור של בכי עד שאני ניגשת איליו או אפילו אומרת לו לא לבכות הוא מפסיק ( תסומת לב ) .
**אני לא יודעת מה בקשר להתנהגותו בבית עם ההורים ,אבל לדברי האם הוא ילד עצבני שכל דבר גורם לו לבכי .
רציתי שתייעצי לי מה לעשות , והאם זה משהו לגיטימי בגיל שלו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין התינוק לגננת - תגובה
סמדר ריינר12/10/2010שלום אוסנת,
אני לא יודעת אם התשובה שלי תעזור לך, ואני מצטערת אם אני עומדת לאכזב אותך. אני לא בטוחה שיש לי מה לייעץ לך לגבי הילד, נשמע לי שמדובר בילד שלא בשל לגן כל כך גדול וזקוק עדיין לתשומת לב אישית, ולכן יש ספק בעיני אם הו אמתאים לגן שלך. מעבר לזה לא הייתי רוצה להיכנס כי נראה לי לא הוגן לדבר על ילד ללא ידיעת הוריו ולא הם פנו אלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר בין התינוק לגננת
ליאה12/10/2010לגבי אישור ההורים אני קבלתי את אישור האם לפני פנייתי אליך . בכל אופן תודה לך שעזרת לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לעזור..
סמדר ריינר13/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)