מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נשיכה עצמיתשרון12/10/2010
שלום,
בתי בת החמש סיפרה לי שכעסו עליה בגן אתמול והושיבו אותה בצד, "התעלמתי מהם ונשכתי את עצמי ביד חזק", אני די המומה, מדובר בילדה מדהימה , תקשורתית , חברותית, ראוי לציין שיש לה שתי אחיות תאומות בנות שנה ושבעה חודשים והיא קיבלה אותן ממש מעולה.
בשנה שעברה בגן סיפרה לי הגננת שאם שאם היא עשתה מעשה לא ראוי, וכעסו עליה ,היא היתה שותקת ולא מגיבה, כשכועסים עליה היא פשוט קופאת. הגננת עבדה איתה על זה וחל שיפור.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשיכה עצמית - תגובה
סמדר ריינר12/10/2010שלום שרון,
אני מתרשמת הילדה שלך יותר מדי טובה. היא מאוד לא מרגישה נוח להיות תוקפנית או לבטא תסכול, ולכן כשקשה לה היא מוציאה את התוקפנות כלפי עצמה. זה דבר שיכול לנבוע גם מהציפיות שלכם ממנה כילדה בכורה כל כך מדהימה וקשה לכם אולי לקבל תכונות אחרות שלה. למשל אתם משוכנעים שהיא קיבלה את אחיותיה בצורה מדהימה ואין בכלל מקום לקושי שלה. ואין דבר כזה שאין לה קושי עם זה, היא פשוט לא מרגישה איתכם מספיק בנוח להראות את זה כי היא כנראה מבינה שזה לא יתקבל. ואתם כנראה נותנים המון חיזוקים להתנהגויות הבוגרות והמדהימות שלה, וכשהיא עושה משהו לא מוצלח היא כנראה ממש מפסידה מזה ביחס.
תבדקו עם עצמכם אם אתם יכולים לשנות את זה, קצת להוריד ציפיות ממנה, לקבל התנהגויות לא נעימות ממנה לפעמים, ולתת הכרה לגיטמציה לקשיים שלה גם כשלא הכל מדהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)