חרדה מגברים לילדה בת 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדה מגברים לילדה בת 3
    נועה
    12/10/2010

שלום, ביתי בת השלוש הינה ילדה מאוד טמפרמנטית וחריפה, עקשנית ויודעת מה היא רוצה מעצמה, חברותית ושובבה.
    לעומת זאת, כאשר יש גבר בסביבה, היא מייד נאלמת דום ונצמדת לרגל של אמא או שרוצה על הידיים. גם בסביבה עם הרבה אנשים ורעש קצת קשה לה ולוקח לה חצי שעה להשתחרר, אך הסיפור עם גברים הוא יותר קיצוני. היא לא הולכת לחברות מהגן בכלל (שואלת תמיד אם אבא שלהם בבית ואז אומרת שהיא לא אוהבת אותו). היא יכולה לצרוח רבע שעה באוטו אם אני לוקחת טרמפ מישהו מהעבודה, היא יכולה לשחק נפלא עם ילד בגן השעשועים, עד שאבא שלו מתקרב ואז היא רצה אלי. אפילו כשהולכים לסבא וסבתא, אם סבא בבית - היא נכנסת לשם רק על הידיים.
    לעומת זאת - את אבא שלה היא אוהבת יותר מאשר אותי.
    זו ניראת לי התנהגות קיצונית. לא ביישנות או בדיקה רגילה של השטח.
    אני כבר חוששת אולי עברה טראומה שאיני מודעת אליה ולא יודעת מה לעשות.
    האם זה מרמז על משהו כזה ? כיצד עוזרים לה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מגברים לילדה בת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מגברים לילדה בת 3 - תגובה

ליאת גרוס
    13/10/2010

שלום נועה
    בידקי האם מישהו (את או מבוגר משמעותי אחר) חושש מנוכחותם של גברים בקרבת הילדה. גם אם לא נאמר לילדה כלום היא קיבלה מסר כזה. אפשרות זו נראית לי יותר סבירה מהתעלעלות אשר הייתה באה לידי ביטוי גם בדרכים נוספות.
    אולי אפילו גננת או אחות של חברה או סבתא או אבא. מישהו העביר מסר לא מודע לילדה.
    חישבי על זה. זו לא האפשרות היחידה אך זה בהחלט כיוון הגיוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו