מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה מניפולטיביתמיכל12/10/2010
שלום, רציתי לשאול לגבי ביתי בת 5.5 שמתנהגת בחוצפה ברוב שעותיה במסגרת המשפחה יש לה אחות בת שמונה ואחות בת שנתיים הקנאה שלה לגבי כל אחת מהן הפכה לקשה, היא טוענת שלא אוהבים אותה ולאחרונה מציגה משפטים מאיימים. התמודדתי עם המצב באמצעות עונשים ומאידך חיזוקים אך הדבר כבר משפיע על אחיותה, שלקטנה במקרה קיצוני היא גזרה את השיער והחביאה ראיות ועל הגדולה היא מאיימת צורחת ושולטת עליה ללא הרף. האם עלי לפנות לפסיכולוג על מנת שאני אקבל יעוץ או שעלי לקחת את הילדה עצמה לטיפול פסיכולוגי. בנוסף אציין כי כאשר הילדה בתנאי לחץ היא מתחילה למתוח את השיער וכועסת על עצמה שהשיער לא מספיק טוב או לא מספיק מתוח והיתה לה תקופה של רחיצת ידיים כל רגע או מתן שתן בתכיפות. אשמח לתשובתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה מניפולטיבית - תגובה
סמדר ריינר12/10/2010שלום מיכל,
אני מודה שקצת צורם לי הכינוי "ילדה מניפולטיבית". הבת שלך נמצאת במצוקה אדירה. אני ממליצה לך לפנות איתה לטיפול שמשלב הדרכת הורים. כלומר מטפל שעובד עם ילדים, שיראה אתכם ההורים ואותה, ובהתאם להתרשמות יחליט האם לעבוד רק איתכם או איתה וגם לפגוש אתכם במקביל. אין ספק שיש פה צורך בהדרכת הורים, אבל אני לא מספיק מכירה אתכם כדי לדעת אם צריך גם לעבוד עם הילדה או שעבודה איתכם תספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)