ילדה מניפולטיבית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה מניפולטיבית
    מיכל
    12/10/2010

שלום, רציתי לשאול לגבי ביתי בת 5.5 שמתנהגת בחוצפה ברוב שעותיה במסגרת המשפחה יש לה אחות בת שמונה ואחות בת שנתיים הקנאה שלה לגבי כל אחת מהן הפכה לקשה, היא טוענת שלא אוהבים אותה ולאחרונה מציגה משפטים מאיימים. התמודדתי עם המצב באמצעות עונשים ומאידך חיזוקים אך הדבר כבר משפיע על אחיותה, שלקטנה במקרה קיצוני היא גזרה את השיער והחביאה ראיות ועל הגדולה היא מאיימת צורחת ושולטת עליה ללא הרף. האם עלי לפנות לפסיכולוג על מנת שאני אקבל יעוץ או שעלי לקחת את הילדה עצמה לטיפול פסיכולוגי. בנוסף אציין כי כאשר הילדה בתנאי לחץ היא מתחילה למתוח את השיער וכועסת על עצמה שהשיער לא מספיק טוב או לא מספיק מתוח והיתה לה תקופה של רחיצת ידיים כל רגע או מתן שתן בתכיפות. אשמח לתשובתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה מניפולטיבית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה מניפולטיבית - תגובה

סמדר ריינר
    12/10/2010

שלום מיכל,
    אני מודה שקצת צורם לי הכינוי "ילדה מניפולטיבית". הבת שלך נמצאת במצוקה אדירה. אני ממליצה לך לפנות איתה לטיפול שמשלב הדרכת הורים. כלומר מטפל שעובד עם ילדים, שיראה אתכם ההורים ואותה, ובהתאם להתרשמות יחליט האם לעבוד רק איתכם או איתה וגם לפגוש אתכם במקביל. אין ספק שיש פה צורך בהדרכת הורים, אבל אני לא מספיק מכירה אתכם כדי לדעת אם צריך גם לעבוד עם הילדה או שעבודה איתכם תספיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו