עזרה דחוף בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף בבקשה
    נינט
    13/10/2010

שלום רב,
    שמי נינט ואני בת 29 ויש לנו 3 ילדים בן בן 8וחצי ילדה בת 6 וילדה בת 4 .
    מאוד מאוד מאוד קשה לי עם אושר האמצעית "סנדביץ" אני לא מצליחה לפצח את הילדה הזאת היא עושה לי דווקא בכל דבר אבל כל דבר אין משהו שאני לא עושה , מה שאני לא מנסה אני לא מסתדרת איתה תמיד היא מתווכחת איתי עם זה בביגוד לבית הספר , סירוק השיער בבוקר סידור החדר הכנת שיעורים ועוד הרבה הרבה הרבה דברים שאפילו אין לי כח לרשום אותם ישר היא בוכה וצועקת ואין צורך לציין כמה אנחנו נותנים לה ומעריפים עליה - אני מאוד משתדלת לא לצעוק עליה אבל אני לא מצליחה פשוט לא מצליחה אין לי כבר סבלנות ויוצא שרק עליה אני כל הזמן צועק ועל האחרים פשוט לא . אני מדברת איתה הרבה שואלת עם יש משהו שמפריע לה משהו שחסר לה וכל הזמן היא אומרת שלא למשל בשיעורים איתי היא לא קוראת טוב וכשהיא רוצה להראות למישהו איך היא למדה אז הקריאה שלה פתאום שוטפת אין דברים כאלה .
    חשבתי ללכת אולי לפסיכולוגית לילדים אולי היא תעזור לי לפצח את הילדה הזאת קשה לי מאוד אני כל הזמן בוכה בגללה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף בבקשה - תגובה

סמדר ריינר
    13/10/2010

שלום נינט,
    אני חושבת שזה בהחלט רעיון טוב ללכת לפסיכותרפיסט או פסיכולוג שעובד עם ילדים, וחשוב שגם תקבלו הדרכת הורים, כי נשמע שזה לא רק שיש בעיה לילדה אלא יש גם בעיה בקשר ביניכן.
    בינתיים, עד שתגיעו לטיפול אני ממליצה לך לנסות לעשות סדרי עדיפויות - על מה שווה לך להתעקש ומה פחות חשוב, וקצת לחסוך באנרגיה ומריבות, ואת האנרגיה הזו לנסות להפנות לזמן איכות שלא קשור לשום חובות - לא לימודים לא לסידור חדר ולא לסירוק אלא לכיף נטו עם הבת שלך, פעם בשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו