טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אשמח מאוד לעזרתכם. הילד שלי בן שלוש וחודש ונראה שאינו בכיוון להיגמל מחיתולים. אני יודעת שזה צריך לבוא ממנו, אבל לא עושה רושם שזה יגיע בקרוב.
בינתיים, אני מנסה להציע לו צ'ופרים והפתעות, להכיר לו את השירותים והישבנון, לתת לו מלא חיזוקים חיוביים ולקרוא לו אינספור סיפורים בנושא.
והוא בשלו. בבוקר כשהוא קם החיתול ספוג בפיפי. ולאורך היום כשעושה פיפי בחיתול, גם לא אומר דבר ויכול להתהלך איתו זמן רב. כשמדובר בקקי, יש לו פינה נסתרת בבית אליה הוא הולך לעשות ועם הסיום מעדכן אותי על מנת שאחליף לו.
כשאני שואלת אותו אם רוצה לעשות בשירותים הוא פשוט אומר שלא. ברגעים המעטים שאומר שהוא מסכים זה אחרי שהוא כבר עשה בחיתול ואז כמובן אין לו כלום.
מה עושים?.. דניאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את יכולה לנסות להראות לו שני סרטים: בלי חיתולים עם חני נחמיאס ו"האסלה הקסומה" ותנסי כשאתם בבית אחרי הגן לתת לו להסתובב רק עם תחתונים זה מעודד אותם. ואצלי הוא יותר אהב לעשות את הפיפי בעמידה כך זה הלך לו יותצר טוב. חוץ מזה צריך המון המון סבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד