מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ברית מילהדנה25/11/2007
אני אמא לילד בן 3. לאחרונה ביקרנו בברית של חברים .הילד שמע שמדברים על הברית ועל זה ש"חתכו לתינוק את הבולבול".הילד נבהל קצת אך לא הגיב נכון להיום. אני יודעת שבעוד כמה ימים הוא ישאל אותי על כך,
איך מסבירים לילד בן 3 על ברית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כך הסברתי לבתי הגדולה
לי25/11/2007בתי היתה בת 4.10 כאשר נולד לה אח (כיום הוא בן 7 חודשים). הסברתי לה שיבוא רופא והוא צריך להוריד חתיכה מהבולבול כי החתיכה הזאת יכולה לגרום למחלות. אולי היא קצת יותר גדולה וההסבר היה מספיק משכנע לגילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר על ברית מילה לילד קטן
שושי יעקובי25/11/2007הכי חשוב לשמוע מה התעורר אצלו כשהוא שמע את מה ששמע. על מנת שתוכלי לענות בהתאם. כדאי לשאול אותו מה הוא חשב שעושים בחגיגת הברית. לנסות לדובב אותו. אחר-כך תוכלי להסביר לו כי ברית המילה היא טקס שכל הבנים עוברים כמה ימים אחרי הלידה. מסירים חלק קטן מהעור שליד איבר המין. הייתי מציינת כמה כולם שמחים לקראת זה. הידיעה שהגברים שסביבו (שנראים בריאים ושמחים) עברו טקס זה, יפחית את החשש שאולי הברית פוגעת בצורה כשלהי באיבר המין או בתינוק. שושי יעקובי
פסיכולוגית חינוכית התפתחותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל ברית מילה בהחלט פוגעת בתינוק...
נעם02/01/2015דבר ראשון, ממש לא כל הבנים עוברים את ההליך הזה. דבר שני, זו בהחלט פגיעה בלתי הפיכה בתינוק ובגופו. זה כואב, זה מסוכן ואין לזה הצדקה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת טועה. הברית כן פוגעת באיבר המין.
ליאת02/01/2015אנשים שמחים מתוך בורות. הברית פוגעת והילדים באופן טבעי מבינים זאת לבד. רק מנהגי מסורת שאבד עליהם הכלח גורמים לאנשים להתמיד בהם. מיותר לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)