מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תגובה ראשונית של אמאענבל14/10/2010
שלום שמי ענבל והבן הבכור שלי בן 7 בכיתה ב'. אתמול בלילה חזרתי מהעבודה מאוחר וראיתי את המבדק שהיה בחשבון בו הוא קיבל 81. כל כך כעסתי אני לא יודעת אם כעסתי על בית הספר שממהר לתת ציונים ולמתג את הילד, א על עצמי שאולי לא ישבתי איתו וסמכתי עליו מספיק, כי כל יום אני נמצאת איתו אחרי שעות בית הספר, או על הבן שלי עצמו שיכול להוציא יותר, וניחש תשובות, הוא על המורה שמפספסת את הבן המקסים והטוב שלי ולא עשתה בירור מה קרה?
בבוקר פתאום שאלתי אותו על המבחן וכשהוא עשה פרצוף התפרצתי , רציתי להראות לו שהוא יודע את התשובות לכן הבאתי את המבחן ושאלתי אותו על תרגילים והוא סתם זרק תשובה, כעסתי ואחר כך הוא גם סיפר שילד אחד מהכיתה ראה את הציון , סיפר לכיתה, וצחקו עליו, ואז בכלל נשברתי הוא לא הבין למה אני כועסת עליו, אבל לא יכולתי להגיד שאני כועסת במקום לבדוק. היום יש לי שיחה עם המורה, אבל מה אני עושה כדי לתקן את המצב עם בני? אני לא רוצה שהוא יחשוב שהוא לא חכם, ושיפחד מהמבחנים והלימודים כי זה מה שקרה לי בתור ילדה.
עזרה דחופה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ראשונית של אמא - תגובה
סמדר ריינר14/10/2010שלום ענבל,
התגובה הראשונה שלך נבעה מחרדה ודאגה, זה אנושי. אנשוי גם להתנצל בפני הילד על הכאב שגרמת לו, מאחר וגם כך קשה לו. עכשיו, אפשר להתחיל לבדוק במאת מה קורה לילד שלך, טוב עשית שקבעת פגישה עם המורה, צריך בדוק אם אכן הילד ל איודע או שהוא לחוץ וחרד. ייתכן שהוא לחוץ וחרד גם בגל שאת קצת לחוצה מעניין הלימודים וזה מקרין עליו. חשוב לברר מה בדיוק נובע הקושי ובהתאם לגורם הקושי לטפל, אם מדובר בקושי לימודי, אולי צריך אבחן או לבדוק איזו עזרה צריך לתת, ואם וקשי פסיכולוגי חרדתי גם בזה אפשר לטפל.
את בדרך הנכונה עכשיו, ואין סיבה שלא תמצאו פיתרון. חשוב להירגע ולמשיך לברר, ואין סיבה שזה לא יהיה בסדר בסוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)