מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילד שלי התחיל לכעוסאמא אוהבת14/10/2010
היי- צהריים טובים
אני אמא לילד בן שנה וחודשיים. עד גיל שנה הוא היה בבית יחד עם בת של חברה, מטפלת פרטית וצפיה ישירה שלי כאמא ע"י מצלמות אינטרנט בבית מהעבודה. הילד התפתח בצורה נפלאה, הוא התחיל ללכת בדיוק ביום הולדתו שנה והוא אפילו מדבר מס' מילים.
ב01.09.10 הוא נכנס למעון פרטי אשר בקבוצתו שנעה בגילאי חצי שנה עד שנה וחצי יש 6 ילדים ושתי מטפלות שעל פניו עושות רושם ממש טוב.
ההסתגלות שלו נראת לי יפה, בהתחלה הוא בכה ועכשיו לסירוגין יש ימים שהוא אומר לי " ביי אמא" והולך לשחק עם המטפלת ויש ימים שהוא בוכה אבל ממש מעט.
כמו כן ישנם גם ימים שכשאני באה לאסוף אותו הוא ממש דוחק בי כבר ללכת מהמעון לבית ויש ימים שהוא מביע רצון שאשאר איתו לשחק שם מעט לפני שהולכים.
ולאחר פתיח כה ארוך אנסה להגיע לעיקר...
מזה מספר ימים שאורי מביע המון כעס, הוא צועק המון ומשטתח על הרצפה תוך כדי לפעמים. הוא ממש מנסה שאני יצדיע לכל בקשה שלו ואם לו הוא יוצא מדעתו.
אני מנסה להבין האם זה טבעי? האם זה בסדר? מה עושים עם זה? אולי לא טוב לו במעון ואני טועה?
איך אני יכולה למצא לכך תשובות????
אודה לכן מאוד אם תתנו לי קצה חוט לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילד שלי התחיל לכעוס - תגובה
סמדר ריינר15/10/2010שלום לך,
טוב מאוד שהבן שלך התחיל לכעוס, סימן שהוא נורמלי. זה לא נראה לי קשור למעון, אבל כן יש צורך לשים לו גבולות בעניין, ללמד אותו לתת מילים לתסכול שלו, ובהחלט לא לספק לו את כל מה שהוא רוצה בתגובה לכעס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
אמא אוהבת18/10/2010קצת לא הבנתי, זה שהוא כועס זה טבעי.
לתת לו מילים לכעס- מה זאת אומרת?
לא לתת לו כל מה שהוא רוצה זה ברור לי- הוא חייב גבולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל... - תגובה
סמדר ריינר18/10/2010שלום לך,
לתת מילים לכעס זה למשל להגיד לו: אתה כועס עכשיו כי .... כדי שהוא יחבר את התחושה שהוא חש לסיבה ולרגש ואז הוא יוכל לבטא זאת בדרכים אחרות חוץ מהתפרצויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי תודה רבה על העבודה הנפלאה.
אמא אוהבת18/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה, שמחתי לעזור:-)
סמדר ריינר18/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)