הילד שלי התחיל לכעוס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד שלי התחיל לכעוס
    אמא אוהבת
    14/10/2010

היי- צהריים טובים
    אני אמא לילד בן שנה וחודשיים. עד גיל שנה הוא היה בבית יחד עם בת של חברה, מטפלת פרטית וצפיה ישירה שלי כאמא ע"י מצלמות אינטרנט בבית מהעבודה. הילד התפתח בצורה נפלאה, הוא התחיל ללכת בדיוק ביום הולדתו שנה והוא אפילו מדבר מס' מילים.
    ב01.09.10 הוא נכנס למעון פרטי אשר בקבוצתו שנעה בגילאי חצי שנה עד שנה וחצי יש 6 ילדים ושתי מטפלות שעל פניו עושות רושם ממש טוב.
    ההסתגלות שלו נראת לי יפה, בהתחלה הוא בכה ועכשיו לסירוגין יש ימים שהוא אומר לי " ביי אמא" והולך לשחק עם המטפלת ויש ימים שהוא בוכה אבל ממש מעט.
    כמו כן ישנם גם ימים שכשאני באה לאסוף אותו הוא ממש דוחק בי כבר ללכת מהמעון לבית ויש ימים שהוא מביע רצון שאשאר איתו לשחק שם מעט לפני שהולכים.
    ולאחר פתיח כה ארוך אנסה להגיע לעיקר...
    מזה מספר ימים שאורי מביע המון כעס, הוא צועק המון ומשטתח על הרצפה תוך כדי לפעמים. הוא ממש מנסה שאני יצדיע לכל בקשה שלו ואם לו הוא יוצא מדעתו.
    אני מנסה להבין האם זה טבעי? האם זה בסדר? מה עושים עם זה? אולי לא טוב לו במעון ואני טועה?
    איך אני יכולה למצא לכך תשובות????
    אודה לכן מאוד אם תתנו לי קצה חוט לדעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד שלי התחיל לכעוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד שלי התחיל לכעוס - תגובה

סמדר ריינר
    15/10/2010

שלום לך,
    טוב מאוד שהבן שלך התחיל לכעוס, סימן שהוא נורמלי. זה לא נראה לי קשור למעון, אבל כן יש צורך לשים לו גבולות בעניין, ללמד אותו לתת מילים לתסכול שלו, ובהחלט לא לספק לו את כל מה שהוא רוצה בתגובה לכעס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

אמא אוהבת
    18/10/2010

קצת לא הבנתי, זה שהוא כועס זה טבעי.
    לתת לו מילים לכעס- מה זאת אומרת?
    לא לתת לו כל מה שהוא רוצה זה ברור לי- הוא חייב גבולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל... - תגובה

סמדר ריינר
    18/10/2010

שלום לך,
    לתת מילים לכעס זה למשל להגיד לו: אתה כועס עכשיו כי .... כדי שהוא יחבר את התחושה שהוא חש לסיבה ולרגש ואז הוא יוכל לבטא זאת בדרכים אחרות חוץ מהתפרצויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי תודה רבה על העבודה הנפלאה.

אמא אוהבת
    18/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, שמחתי לעזור:-)

סמדר ריינר
    18/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו